Kender du ikke din trailertype, så beskriv kort hvad du søger eller hvad den skal bruges til.


BOOK EN FREMVISNING

Er du i tvivl om, hvilken trailer du skal have?

Om du er på udkig efter en ny Brenderup trailer eller mangler råd og vejledning omkring billig trailer versus dyr trailer, dine muligheder for tilpasning af din trailer, udstyr eller reservedele, så står vi altid klar til at hjælpe dig.

Hos os får du nemlig den gode trailersnak. Den gode trailersnak betyder, at vi giver os tid til dig, tager en god snak om dine behov og finder herefter sammen frem til lige præcis den trailerløsning, der passer til dig. Du kan booke en fremvisning hos os til en bestemt trailer, men du er også meget velkommen til blot at kigge ind forbi.

Vi er specialister inden for Brenderup Trailer med mere end 15 års erfaring, og vi kan hjælpe dig både før, under og efter dit køb. Vores værksted er bemandet alle ugens dage, og vi har stor erfaring med både service, reparationer og tilpasninger. Det betyder, at vi kan sammensætte din trailer i forhold til reservedele og udstyr, så du får lige præcis den Brenderup trailer, du gerne vil have.

Vi bestræber os på at yde den mest optimale trailer service, og du kan derfor i ro og fred booke en tid til en fremvisning af en bestemt trailertype/model og/eller en generel snak om dine behov og ønsker.

Skal du købe trailer for første gang, hjælper vi dig naturligvis også gerne at blive klog på reglerne på området f.eks.

  • Hvilken størrelse trailer må din bil trække?
  • Hvordan er det nu lige med kørekortreglerne?

Det eneste vi nu mangler er, at du svinger forbi os i enten Ejby, Odense eller Kolding.

Vi ses!

Loader