Kom forbi til en trailersnak

Hjem-Kom forbi til en trailersnak

KOM FORBI TIL EN TRAILERSNAK

Er du i tvivl om, hvilken trailer du skal have?

Om du er på udkig efter en ny Brenderup trailer eller mangler råd og vejledning omkring billig trailer versus dyr trailer, dine muligheder for tilpasning af din trailer, udstyr eller reservedele, så står vi altid klar til at hjælpe dig.
Hos os får du nemlig den gode trailersnak. Den gode trailersnak betyder, at vi giver os tid til dig, tager en god snak om dine behov
og finder herefter sammen frem til lige præcis den trailerløsning, der pKenneth Kondal Trailercenterasser til dig. Du kan booke en fremvisning hos os til en bestemt trailer, men du er også meget velkommen til blot at kigge ind forbi.

Vi er specialister inden for Brenderup Trailer med mere end 15 års erfaring, og vi kan hjælpe dig både før, under og efter dit køb. Vores værksted er bemandet alle ugens dage, og vi har stor erfaring med både service, reparationer og tilpasninger. Det betyder, at vi kan sammensætte din trailer i forhold til reservedele og udstyr, så du får lige præcis den Brenderup trailer, du gerne vil have.
Vi bestræber os på at yde den mest optimale trailer service, og du kan derfor i ro og fred booke en tid til en fremvisning af en bestemt trailertype/model og/eller en generel snak om dine behov og ønsker.

Skal du købe trailer for første gang, hjælper vi dig naturligvis også gerne at blive klog på reglerne på området f.eks.

  • Hvilken størrelse trailer må din bil trække?
  • Hvordan er det nu lige med kørekortreglerne?

Herunder kan du se en lille præsentationsvideo af vores nye skønne omgivelser.
Det eneste vi nu mangler er, at du svinger forbi Industrivej 6, 5592 Ejby.

Vi ses!

BOOK EN FREMVISNING