OM KONDAL

Om du er på udkig efter en ny Brenderup trailer eller mangler råd og vejledning om f.eks. billig trailer versus dyr trailer samt dine muligheder for tilpasning af trailer, udstyr og reservedele, står vi klar til at hjælpe dig. Vi har afdelinger i både Odense og Ejby med mange varianter af trailer i udstilling begge steder.

KOM UD OG FÅ DEN GODE TRAILERSNAK
Hos os får du nemlig den gode trailersnak. Den gode trailersnak betyder, at vi giver os tid til dig, tager en god snak om dine behov og finder herefter sammen frem til lige præcis den trailerløsning, der passer til dig.

Du kan booke en fremvisning hos os til en bestemt trailer, men du er også meget velkommen til blot at kigge ind forbi og se vores udendørs udstilling. Er vi her ikke, når du kommer, så ring til os på telefon 28 915 915, for ofte er vi ikke så langt væk – heller ikke uden for vores normale åbningstider.

FØRSTE TRAILER?

Skal du købe trailer for første gang, hjælper vi dig naturligvis med at blive klog på reglerne på området som f.eks.:

 • Hvilken størrelse må din bil trække?
 • Hvilke kørekortregler gælder?

Vi er specialister inden for Brenderup-trailere med mere end 15 års erfaring, og vi kan hjælpe dig både før, under og efter dit køb. Når du vælger en Brenderup trailer, vælger du en trailer af høj kvalitet, som vil give dig køreglæde i mange år. Vi vil altid opfordre dig til at komme ud og se din nye trailer fysisk – uanset dit behov. Vi har alt inden for Brenderup trailere, reservedele og udstyr.

VORES
SORTIMENT

 • Hus & have trailere
 • Erhvervstrailere
 • Entreprenør trailere
 • Cargoliners
 • Auto- og MC trailere
 • Bådtrailere

OG SÅ LIGE …..

 • Alt i reservedele f.eks. presenning, lygter og alskens dippedutter
 • Alt i tilbehør f.eks. gittersider, høj presenning, aluramper mv.
 • Service & reparation, rustbeskyttelse samt serviceeftersyn
SE HELE SORTIMENTET

UDLEJNING AF
TRAILERE

Vi tilbyder udlejning af flere typer af trailere til både private og erhverv – også større trailere. Lej for én dag eller indgå en aftale med os omkring længere perioder eller en fast virksomhedsaftale med rabat. Vi har anderledes trailere end dem, du finder på f.eks. tankstationerne. Større og mere robuste trailere, erhvervstrailere og lukkede trailere.

Vores priser er nogle af de billigste på markedet, så kontakt os gerne for et tilbud eller fast ordning.

SE HELE SORTIMENTET

VÆRKSTEDET

Et serviceeftersyn er ikke kun noget, du får udført på din bil. Det er lige så vigtigt at få tjekket din trailer, for den har både elsystem, lygter, hjullejer og bremsesystem, som skal efterses.

Kørsel med trailer i trafikken er et stort ansvar, men prioriterer du forebyggelse og sikkerhed, kommer du langt. Vores værksted klarer alle typer af service og reparationer, og vi giver altid et komplet servicetjek.

Vi er naturligvis specialister i Brenderup trailere, men vi servicerer også andre trailermærker. Mindre reparationer klarer vi imens du drikker en kop kaffe. Større reparationer beder vi dig om ringe ind og bestille en tid til.

SE HELE SORTIMENTET

Loader