Bådtrailere

Bådtrailere – bygget til både

At hive en båd på land kræver specielle løsninger, og det er en opgave Brenderup Trailer elsker at kræse om. Der er blevet tænkt, tilpasset og videreudviklet – og derfor har Brenderups bådtrailere mange smarte funktionaliteter. F.eks. har alle bådtrailerne et V-formet chassis, som løber hele vejen op til kuglekoblingen, og som betyder at hele kombinationen af bil, båd og trailer ligger optimalt på vejen og giver stabilitet og styrke. Chassis, bremsesystem, fælge, hjul og ruller er lavet af ekstra holdbart materiale.

Vær opmærksom på bådens vægt og længde!

Når du skal køre med en bådtrailer, er det vigtigt at være opmærksom på bådtrailerens totalvægt. Dette dækker vægten af din bådtrailer, selve båden, brændstof og andet udstyr. Lastevægten er den vægt, du må laste traileren med. Derudover er det meget vigtigt, at traileren ikke er for kort, da det kan beskadige båden under transport.


Uanset hvilken type Brenderup trailer, du vælger, får du en trailer af en rigtig god kvalitet. Desuden får du også muligheden for et meget stort udvalg af forskellige modeller, mange tilpasningsmuligheder i form af diverse tilbehør samt adgang til alle reservedele. Det betyder, at du kan vælge den trailer, der passer lige nøjagtigt til dine behov:

  • Hus og have trailer
  • Erhvervstrailer
  • Billig trailer / outlet trailer / kampagnemodeller
  • Entreprenør trailere
  • Cargoliners
  • Auto – og MC trailer
  • Båd trailer

Hos Kondal Trailercenter ved vi af erfaring, at din nye Brenderup trailer er en investering i både sikkerhed og køreglæde, og derfor tager vi os god tid til at hjælpe dig med at finde præcis den trailer, som du har brug for. Inden du kommer ud til os, er det en god idé at have overvejet:

  1. Hvad skal jeg bruge en trailer til?
  2. Hvad har jeg brug for af ekstraudstyr?
  3. Hvad må jeg køre med i forhold til både min bil og mit kørekort

Er du i tvivl, så hjælper vi dig selvfølgelig. Book en fremvisning af din nye Brenderup Trailer eller kig ind forbi til  god trailersnak.

Trænger din trailer til et eftersyn ? Besøg vores værksted - Det er billigere end du tror Afbryd