Lej gittertrailere hos Kondal Trailercenter i Ejby

Udlejning af gittertrailer

Hos Kondal Trailerudlejning finder vi en god trailerløsning, der opfylder dine transportbehov, den er sikker og lovlig at anvende i trafikken, el og lys fungerer, og den er hel og ren. Hver gang du lejer en trailer hos Kondal Trailercenter, garanterer vi at traileren lever op til dine forventninger.
Du kan altid føle dig tryg, når du lejer trailere Kondal Trailercenter, vi sørger for, at der foretages regelmæssigt eftersyn af alle trailere af uddannet fagpersonale. Og materialerne i alle dele af traileren er beregnet til at modstå hård håndtering.

Kondal Trailercenter gør det for at du kan få den bedst tænkelig oplevelse når du lejer en trailer hos Kondal Trailercenter.

BEMÆRK: Udlejning sker KUN fra butikken i Ejby. Alle trailere skal afhentes og leveres tilbage til Industrivej 6, 5592 Ejby

Brenderup netsidetrailer 750 kg

Kan lejes for 350 kr. om dagen

Robust all-round trailer med fremragende bæreevne.
Brenderup netsidetrailer 750 kg er monteret med netsider på hele 80 cm høje. Netsiderne giver en stor volumen.
Traileren er perfekt til mindre biler hvor en trailer som har påløbebremser er en fordel. Udvendige og indvendige surringsøjer for enkel sikring af lasten.

Tilbydes på dagsbasis eller ugebasis.

Totalvægt: 750 kg
Nyttelast: 510 kg
Egenvægt: 240 kg
Kassemål: L:258 x B:128 x H:26 + 80 cm

MANGLER DU ET ANHÆNGERTRÆK?

Mangler du en bil til at køre en trailer? Eller skal du eks. flytte og din bil og trailer ikke er stor nok?

Der kan være mange årsager til, at man lige skal bruge noget andet at køre i. Kondal Trailercenter samarbejder med Hej Oscar i Odense, hvor du kan leje en bil og trailer til netop dit behov.