VORES VÆRKSTED

Sandsynligvis billigere end du lige regner med

Et serviceeftersyn er ikke kun noget, du får udført på biler. Det er lige så vigtigt at få tjekket din trailer, for den har også både elsystem, lygter, hjullejer, bremsesystem m.m. Kørsel med trailer i trafikken er et stort ansvar, men prioriterer du forebyggelse og sikkerhed, kommer du langt. Vores værksted er bemandet alle ugens dage, og vi har stor erfaring i at hjælpe dig bedst muligt med din trailer, både hvad angår service, reparationer og tilpasninger. Og så er det sandsynligvis billigere end du lige regner med. Priseksempel: Det koster kun ca 350 kr. pr. hjul, at skifte et leje på din trailer. Små penge som giver stor sikkerhed på vejene.

Når du får et servicetjek på vores serviceværksted, gennemgår vi i alt op til 22 punkter og kommer omkring hele undervognen, selve opbygningen og de elektroniske dele. Finder vi noget som bør udbedres, får du altid et konkret tilbud inden vi foretager os mere.

Vores serviceværksted klarer alle typer af service og reparationer, og vi giver altid et komplet servicetjek.
Vi er naturligvis specialister på Brenderup trailere, men vi servicerer også andre trailermærker.

Åbningstider

Ejby: Man/tirs kl. 8.00 – 18.00 – eller efter aftale
Odense: Ons/tors/fre kl. 10.00 – 17.00 – eller efter aftale

Kontakt:
Kenneth Kondal

Mobil: 28 915 915

E-mail: kenneth@kondal.dk

Vi har stor erfaring i opbygning af trailere og tilpasning til specifikke ønsker

Ny trailer?

Vil du hellere købe ny trailer, end reparere den gamle?

Uanset hvilken type Brenderup trailer du vælger, får du en trailer af en rigtig god kvalitet. Desuden får du også muligheden for et meget stort udvalg af forskellige modeller, mange tilpasningsmuligheder i form af diverse tilbehør samt adgang til alle reservedele. Det betyder, at du kan vælge den trailer, der passer lige nøjagtigt til dine behov:

  • Hus og have trailer
  • Erhvervstrailer
  • Billig trailer / outlet trailer / kampagnemodeller
  • Entreprenør trailere
  • Cargoliners
  • Auto – og MC trailer
  • Båd trailer

Hos Kondal Trailercenter ved vi af erfaring, at din nye Brenderup trailer er en investering i både sikkerhed og køreglæde, og derfor tager vi os god tid til at hjælpe dig med at finde præcis den trailer, som du har brug for. Inden du kommer ud til os, er det en god idé at have overvejet:

  1. Hvad skal jeg bruge en trailer til?
  2. Hvad har jeg brug for af ekstraudstyr?
  3. Hvad må jeg køre med i forhold til både min bil og mit kørekort

Er du i tvivl, så hjælper vi dig selvfølgelig. Book en fremvisning af din nye Brenderup Trailer eller kig ind forbi til en god trailersnak.

Loader