Bådtrailere

Leder du efter en kvalitetssikret bådtrailer i flot design og godt håndværk? Så bør du se med her på siden, hvor du kan se hele vores store udvalg af holdbare trailere til dit kæreste eje – båden. At investere i en ny trailer er ikke nogen lille beslutning og kræver for nogen grundige overvejelser. Her kommer Kondal Trailer Center ind i billedet.

Vi har mange års erfaring og stor faglig viden om markedet for bådtrailere. Vi står altid klar til at tilbyde professionel vejledning dig i forhold til dit valg af trailer til båden, så du finder den trailer, der passer til din båd og dine behov. Find din nye trailer til både store og små både hos Kondal Trailer Center.

Viser 1–12 af 46 resultater

Vælg den helt rigtige trailer til din båd

Vil du gerne passe godt på din elskede båd, når den skal transporteres til den nærliggende havn eller op fra vandet efter en god sommersæson på havet? Så skal du have fat i den helt rigtige trailer, som er kvalitetssikret og herved passer godt på din båd.

Hos Kondal Trailer Center fører vi flere forskellige typer af bådtrailere alt efter, hvilken behov du som kunde har. Du kan vælge mellem to forskellige slags; en ophalervogn eller en indregistreret bådtrailer.

Om du skal vælge det ene eller det andet, det kommer an på dit behov. Du kan nøjes med en ophalervogn, som er et godt alternativ, hvis du kun bruger den i sommerhus eller i samme havn. En ophalervogn må ikke på noget tidspunkt køre på vejene. Hvis du derimod skal transportere din båd på vejene, skal du altid vælge en indregistreret bådtrailer, som overholder nogle andre krav og retningslinjer end en ophalervogn.

 

Vægt og længde har stor betydning for dit valg af bådtrailer!

Der er to faktorer, som er utrolig vigtige at medtage, når du er på udkig efter en ny bådtrailer; vægt og længde. Begge dele har nemlig stor betydning for, hvilken trailer du skal vælge.

Det er vigtigt, at du kender længden på din båd. Hvis du vælger en trailer, der er for kort, så mister du muligheden for at justere bådens placering i længderetningen. Yderligere er det afgørende, at bådens tyngdepunkt ligger korrekt, så du opnår de bedste køreegenskaber – bådens tyngde må nemlig ikke ligge på bagakslerne. Derudover skal båden være placeret, så der opnås et kugletryk på mellem 50 og 70 kg. Tyngdepunktet kan variere alt efter, hvor motoren sidder. Bådtrailerens længde er en essentiel del af dit nye køb – og vi hjælper dig naturligvis!

Vær også opmærksom på vægten – inden du træffer en beslutning. Vægten er opgivet fra bådproducentens side, men her er det ofte tørvægten, som er angivet. Den reelle vægt vil være højere alle både vil nemlig med tiden trække vand ind og derved øge egenvægten. Der er også adskillige andre faktorer som f.eks. brændstof, der spiller ind, og derfor bør du lægge 50-300 kg til bådens tørvægt. Så kan du lettere finde den helt rigtige bådtrailer med den rigtige vægt nyttelast.

Når du tager højde for både vægt og længde, får du også en trailer, der er sikker for dig at køre rundt med. Kom forbi Kondal Trailer Center og hør mere.

 

Sikker transport af din kano, kajak eller jetski!

Er du den heldige ejer af en kajak, kano eller jetski – måske endda mere end én? Så er det vigtigt at have det helt rigtige transportmiddel, så de altid kommer sikkert frem til det sted, hvor du skal bruge dem.

Det er du garanteret med en trailer fra Brenderup eller Variant, der begge udvikler og producerer trailere i høj kvalitet. Her på siden kan du finde vores udvalg af trailere til både, jetskis, gummibåde, kanoer eller kajakker, der alle har det tilfælles, at de er kvalitetssikret og overholder alle retningslinjer og standarder på området.

Hvis du har brug for ekstraudstyr og reservedele til din nye bådtrailer, så har vi et stort sortiment, som vi gerne vejleder dig i, så du hverken får mere eller mindre end det, du har brug for. Skal du have et surringsbånd, en forhøjningskonsol til kølerullen eller måske en EU-nummerplade med i købet? Vi tager en ærlig snak om dine behov, så du kan få det helt rigtige tilbehør med til din nye trailer.

 

Få din bådstrailer gennem et serviceeftersyn på vores eget værksted

Når du skal have din båd op af vandet til vinterklargøring, så vil vi anbefale, at du får din bådtrailer efterset af din lokale bådtrailerforhandler.

Kondal Trailer Center har eget værksted, hvor vi kan give din trailer et serviceeftersyn, reparere eventuelle skader eller skifte forskellige dele. Det er nemlig lige så vigtigt at få tjekket din trailer som din bil, så du ikke kører rundt med en trailer, der ikke overholder gældende regler på området.

Du kan køre din bådtrailer hen på vores værksted, hvor vi vil give dig et tilbud inden for 24 timer. Godkender du vores tilbud, vil du få din trailer repareret uden nogle overraskelser.

Vores serviceværksted klarer alle typer af service og reparationer – og vi giver dig altid et komplet servicetjek. Vi servicerer de fleste trailermærker, men vi er specialister i trailere fra Brenderup.

 

Opbevaring af din nye bådtrailer

At investere i en bådtrailer har mange fordele med sig. Forestil dig, at så snart solen titter frem og havet står roligt, så kan du hoppe ind i bilen og køre båden lige derhen, hvor du kunne tænke dig at sejle fra. Det lyder helt fantastisk, ikke? Der kommer utrolig mange friheder med sig, når du har en solid bådtrailer i god kvalitet.

Du har også altid en fremragende opbevaringsmulighed, hvis du ikke har en fast stadeplads eller kaj, hvor din båd kan ligge. Og på den måde bliver bådtraileren til meget mere end en trailer. Det åbner en verden af praktiske muligheder.

Vi har samlet vores bedste tips til opbevaring af din bådtrailer:

  • Skyl altid båden og traileren med ferskvand før samt efter brug og særligt ved længerevarende opbevaring.
  • Skal båden efterlades udenfor, må du gerne dække både trailer og båd til med en presenning. Sørg for, at der er noget ventilation for at undgå kondens.
  • Det er ikke nødvendigt at sætte bådtraileren op på en donkraft for at aflaste hjulene ved langtidsopbevaring.
  • Efterlad ikke bådtraileren i længere tid med parkeringsbremsen trukket, da dette kan få bremsen til at sætte sig. Vi anbefaler derimod brug af parkeringsblokke.
  • Brug surringsstropper til at fastgøre båden til bådtraileren. Det anbefales at bruge beskyttelsespuder eller lignende mellem remmene og skroget for at undgå gnidninger mellem remmen og båden.
  • Husk at sikre din trailer mod tyveri og lås den med en kraftig kasselås.

 

Den ærlige snak om din nye trailer

Når du besøger Kondal Trailer Center, tilbyder vi en ærlig og professionel snak om dine ønsker og behov til din nye trailer. Vi kalder det den ærlige trailersnak. Det betyder, at vi giver os god tid til at råde og vejlede dig samt tager en snak om dine behov. Herefter finder vi i fællesskab frem til den trailer, som du gerne vil have.

Hos Kondal Trailer Center er vi specialister med stor faglig ekspertise. På den måde kan vi hjælpe dig bedst muligt både før, under og efter dit køb. Er du i tvivl om, hvilken trailer du skal have? Om du er på udkig efter en ny bådtrailer eller mangler råd og vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig.

Hos os kan du booke en tid til en gratis og uforpligtende fremvisning af en bestemt trailertype eller en særlig model eller til en generel snak om dine behov og ønsker. Uanset om du har en stor eller en lille båd.

Er du på udkig efter et godt tilbud?