Lej din Brenderup trailer hos Kondal Trailercenter i Ejby

Trailerudlejning

Trailere til stort og småt, vi udmærker os ved at tilbyde udlejning af de større trailere, så har du gang i et større projekt eller skal flytte, købe nye møbler osv., har vi helt sikkert en trailer, der passer til dit behov.

Vi tilbyder også udlejningstrailere til håndværkeren og entreprenøren som f.eks. bagtipper, 3-vejs tipper og autotransporter – så kig forbi trailercenteret i Ejby!

Få rabat når du lejer – vi kan godt lide glade kunder, så har du lyst til at leje en trailer flere gange hos os, skal det naturligvis belønnes.

Skal du bruge en trailer i en længere periode eller med faste intervaller, laver vi gerne en aftale med dig. Dette gælder både til privat og erhverv. Lejer du ofte trailer hos Kondal Trailercenter så laver vi en rabat ordning til dit forbrug. Har du købt din trailer hos os, får du rabat hver gang du lejer en trailer.

BEMÆRK: Udlejning sker KUN fra butikken i Ejby. Alle trailere skal afhentes og leveres tilbage til Industrivej 6, 5592 Ejby

Husk at tjekke hvad din bil må trække, og om du må køre med traileren i det hele taget. Det er DIT eget ansvar.

Hos Kondal Trailerudlejning finder vi en god trailerløsning, der opfylder dine transportbehov

Den er sikker og lovlig at anvende i trafikken, el og lys fungerer, og den er hel og ren. Hver gang du lejer en trailer hos Kondal Trailercenter, garanterer vi at traileren lever op til dine forventninger. Du kan altid føle dig tryg, når du lejer trailere Kondal Trailercenter, vi sørger for, at der foretages regelmæssigt eftersyn af alle trailere af uddannet fagpersonale. Og materialerne i alle dele af traileren er beregnet til at modstå hård håndtering. Kondal Trailercenter gør det for at du kan få den bedst tænkelig oplevelse når du lejer en trailer hos Kondal Trailercenter.

Inden du lejer en trailer

Du skal være sikker på, at din bil må køre med den valgte trailer. Har du det rigtigt kørekort til at køre med den trailer? Kig evt. på FDM’s hjemmeside her. Ansvaret er dit og det kan havde indflydelse på forsikringen hvis der sker noget under kørslen. Desuden kan det give bøder og klip i kørekortet hvis du ikke har styr på disse ting. Med et B-kørekort må du køre med enhver trailer, hvis summen af bilens tilladte totalvægt og påhængsvognens tilladte totalvægt ikke overstiger 3.500 kg. Er trailerens totalvægt på 750 kg eller derunder, må man dog altid køre med traileren, hvis bilen er godkendt til det.

Er du i tvivl om du skal leje eller købe en ny trailer?

Er du på udkig efter en Brenderup trailer leje eller ny så står Kondan Trailercenter klar med råd og vejledning. Hos os kan du booke en tid til en fremvisning af en bestemt trailertype/model og/eller en generel snak om dine behov og ønsker. Book din tid til en fremvisning allerede i dag. Det er gratis og ganske uforpligtende. Kondal Trailercenter – det er her, du får den gode trailersnak.
DIN FØRSTE TRAILER?

Skal du købe trailer for første gang, hjælper vi dig naturligvis med at blive klog på reglerne på området som f.eks.:

  • Hvilken størrelse må din bil trække?
  • Hvilke kørekortregler gælder?

Vi er specialister inden for Brenderup-trailere med mere end 15 års erfaring, og vi kan hjælpe dig både før, under og efter dit køb. Når du vælger en Brenderup trailer, vælger du en trailer af høj kvalitet, som vil give dig køreglæde i mange år. Vi vil altid opfordre dig til at komme ud og se din nye trailer fysisk – uanset dit behov. Vi har alt inden for Brenderup trailere, reservedele og udstyr.