Lej din Brenderup trailer hos Kondal Trailercenter i Ejby

Trailerudlejning

Hos Kondal Trailer Center har vi også trailerudlejning. Uanset dit behov, så kan du leje trailere hos os til store og små opgaver.

Trailere til stort og småt, vi udmærker os ved at tilbyde udlejning af de større trailere, så har du gang i et større projekt eller skal flytte, købe nye møbler osv., så har vi helt sikkert en trailer, der passer til dit behov.

Vi tilbyder også udlejningstrailere til håndværkeren og entreprenøren som f.eks. bagtipper, 3-vejs tipper og autotransporter – så kig forbi trailercenteret i Ejby!

Få rabat når du lejer – vi kan godt lide glade kunder, så har du lyst til at leje en trailer flere gange hos os, skal det naturligvis belønnes.

Skal du bruge en trailer i en længere periode eller med faste intervaller, laver vi gerne en aftale med dig. Dette gælder både til privat og erhverv. Lejer du ofte trailer hos Kondal Trailercenter så laver vi en rabat ordning til dit forbrug. Har du købt din trailer hos os, får du rabat hver gang du lejer en trailer.

BEMÆRK: Udlejning sker KUN fra butikken i Ejby. Alle trailere skal afhentes og leveres tilbage til Industrivej 6, 5592 Ejby

Tilgængelige for online booking

Husk at tjekke hvad din bil må trække, og om du må køre med traileren i det hele taget. Det er DIT eget ansvar.

Lej din trailer hos Kondal Trailer Center

Har du brug for at leje en trailer til at få transporteret din nyindkøbte båd sikkert ned til din ønskede havn? Eller står du og skal flytte for dine svigerforældre, men du har ikke lige den rigtige trailer til formålet? Så se med her på siden.

Hos Kondal Trailer Centers afdeling i Ejby tilbyder vi nemlig, at du kan leje en trailer – til både stort og småt. Så uanset om det er haveaffald eller al inventaret for sommerhuset, så har du muligheden for at leje en trailer hos os.

Lej en trailer til store opgaver

Vi udmærker os ved at tilbyde udlejning af store trailere, som kan transportere tunge maskiner eller specialgods uden problemer.

Husk, at det er dit ansvar at tjekke, om du må køre med traileren, og hvad din bil må trække.

Er du håndværker eller entreprenør? Så lej hverdagens bedste hjælpemiddel hos Kondal Trailer Center. Det kan f.eks. være en autotransporter, 3-vejs tipper eller maskintrailer, som du står og skal bruge i din hverdag. Kig forbi os i Ejby, så finder vi den perfekte udlejningstrailer til dig!

Hvis du skal bruge en trailer i en længere periode eller med faste intervaller, så laver vi gerne en fast aftale med dig – det gælder både privat og erhverv.

Lejer du en trailer ad flere omgange hos Kondal Trailer Center, så kan vi tilbyde dig en fordelagtig rabatordning – alt efter dit forbrug. Vi kan godt lide glade og hyppige kunder, så det skal naturligvis belønnes. Du får desuden rabat hver gang du lejer din trailer, hvis du tidligere har købt en trailer hos os.

Udlejning af trailere foregår kun i Ejby, hvor alle trailere skal afhentes og afleveres.

 

Hvad får du med en trailerudlejning?

Hos os er du først og fremmest garanteret en kvalitetssikret, stabil og hårdfør trailerløsning, der opfylder dine transportbehov. Desuden er du sikret, at alle vores udlejningstrailere opfylder alle standarder, krav og retningslinjer for området, samt at alle dele som f.eks. lys og el er intakte og fungerer optimalt. Den er derfor både sikker og lovlig at køre rundt med.

Hver gang du lejer en trailer hos Kondal Trailer Center, garanterer vi, at traileren lever op til dine forventninger. Du kan trygt leje en trailer hos os, da alle trailere gennemgår et regelmæssigt eftersyn af faguddannet personale. På den måde får du den bedst mulige oplevelse med din trailerudlejning.

 

Hvad skal du være opmærksom på, inden du lejer en trailer?

Selvom det kunne være nemt og bekvemt, at man bare lige kunne leje en trailer, ligegyldigt hvilken bil man kører rundt i – så er det desværre ikke tilfældet. Du skal være helt sikker på, at din bil må køre med den valgte trailer, og om du overhovedet har det rigtige kørekort til at køre med trailer.

Ansvaret for at køre sikkert rundt med din lejede trailer ligger hos dig.

Det kan have en indflydelse på forsikringen, hvis der sker noget under kørslen, og du ikke kører lovlig og forsvarligt rundt. Desuden kan det give dig en bøde eller et klip i kørekortet.

Med et B-kørekort må du køre med enhver trailer, hvis summen af bilens tilladte totalvægt og påhængsvognens tilladte totalvægt ikke overstiger 3.500 kg. Er trailerens totalvægt på 750 kg eller derunder, må man dog altid køre med traileren, hvis bilen er godkendt til det.

 

Bør du leje eller købe en trailer?

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du skal leje en trailer eller købe en, så vil vi anbefale dig at komme forbi til en uforpligtende snak og fremvisning. Det kommer i sidste ende nemlig helt an på, hvilke behov du har, og hvor meget du skal bruge traileren.

Det kan være, at du skal bruge en deletrailer med familien til haveaffald og andre husbehov adskillige gange i løbet året, hvor det godt kan betale sig at investere i en trailer. Men det kan også være, at du står overfor en periode med flytning, hvor du skal bruge en større trailer – og så kan det i stedet for bedre betale sig at leje en.

Vi står altid klar med god råd og vejledning, så du kan få lige præcis den trailer, som du får brug for. Hos Kondal Trailer Center har vi altid kunden og ærlighed i dialogen som første prioritet, så du får den bedst mulige oplevelse, når du er på besøg.

DIN FØRSTE TRAILER?

Skal du købe trailer for første gang, hjælper vi dig naturligvis med at blive klog på reglerne på området som f.eks.:

  • Hvilken størrelse må din bil trække?
  • Hvilke kørekortregler gælder?

Vi er specialister inden for Brenderup-trailere med mere end 15 års erfaring, og vi kan hjælpe dig både før, under og efter dit køb. Når du vælger en Brenderup trailer, vælger du en trailer af høj kvalitet, som vil give dig køreglæde i mange år. Vi vil altid opfordre dig til at komme ud og se din nye trailer fysisk – uanset dit behov. Vi har alt inden for Brenderup trailere, reservedele og udstyr.