Bagtipper

Variant tiptrailere findes I flere størrelser. Til hobby brug finder du 2 forskellige Variant trailere med tip.
Variant skriver om disse: tip funktionen gør den god til de mindre byggeopgaver i hjemmet. Til have og byggeaffald. Det er nemt at få plæneklipperen, trillebøren eller andre havemaskiner op i traileren.
Det er også nemmere når den skal tømmes, tip den og affaldet hjælpes på vej.
Til disse Variant trailere med tip, fås masser af ekstraudstyr og tilbehør, så du kan nemt og hurtigt forøge volumen på traileren, når du f.eks. skal køre med haveaffald, eller svigermors klaver.

Viser alle 6 resultater

Der findes en lidt større Variant tip trailer, som bruges af f.eks. gartnere, når de skal køre mindre havemaskiner op på traileren. Den er konstrueret til, at man kan køre på bagsmækken. Det gør det nemt og sikkert at få maskinen op på tiptraileren uden brug af slisker.
I erhvervs segmentet findes der flere forskellige Variant trailere med tip.
Maskintipper er en Variant tiptrailer med lave sider. Det er en gennemtænkt og veludviklet trailer hvor du har maskintrailer og tiptrailer i én. Det er el-hydraulisk tip så det er nemt at aflæsse murbrokker, jord, sand. osv. Denne trailer med tip er bygget på helsvejst og varmgalvaniseret chassis, som er udstyret med bladfjedre og gode bremser.
Der findes også et hav af ekstraudstyr til disse trailere, så som skovlholder, netgitter, pladesider, støtteben, køreramper, stålbund, el-hydraulisktip med batteri, lader og ledningsholdt betjening og LED lygter.
Hurtigt kan du gøre din Variant tip trailer brugbar til flere opgaver.
Uni trailere med tip, er Variants kraftige og universale trailerserie. Her får du en trailer med hydraulisk tip og stærk bagrampe. Opkørselsrampen på 90 cm gør, at traileren kan bruges til mange formål.
Uni-trailerne med tip fra Variant bliver leveret med manuelt hydraulisk tipcylinder, aftaglige sider, aftagelige hjørne- og midterstolper.
Variant tilbyder også trailer med bagtip som fås med glat stålbund og kraftig hydraulisk tipcylinder, manuel nødpumpe, batteri, lader og ledningsholdt fjernbetjening. Trådløs tip via håndholdt betjening eller smartphone kan tilkøbes. 3-vej tiptrailer fra Variant er gennemførte, robuste og stærke.
Affjedringen er fantastisk takket være gennemgående aksler med parabolske bladfjedre og bremsetromler med lukkede lejer. 3 vejs tip trailerne er med lav læssehøjde, kraftige surringsøjer, indbyggede rampeskuffer og høj tipvinkel. El-hydraulisk punpe, manuel pumpe med batteri og lader.

Er du på udkig efter et godt tilbud?