Variant-trailere

Hos Kondal Trailer Center kan du finde et bredt udvalg af forskellige trailere fra Variant. Udover de mange populære modeller fra Variant, kan du også finde forskellige udstyr og reservedele, så din trailer altid passer til dit behov.

Tag et kig på vores side og find din nye Variant trailer. Vi har mange års erfaring indenfor Variant og vi står altid klar til at hjælpe dig. Besøg os i Odense eller Ejby.

Viser 1–12 af 114 resultater

Stort udvalg af Variant trailere

Vi forhandler et bredt udvalg af Variant trailere, så du kan finde en der passer til dit behov. Variant er en dansk trailerproducent, der har mange års erfaring indenfor trailere. Det betyder, at du med garanti kan finde en model der passer til dit behov, uanset om du er på udkig efter en hobbytrailer, erhvervstrailer eller en bådtrailer.

Hos Kondal Trailer Center har vi mange års erfaring med trailere fra Variant. Vi står altid står klar til at hjælpe og vejlede dig til det rette køb, når du er på udkig efter en trailer. Det er det vi kalder for ”Den ærlige trailersnak”.

Du er mere end velkommen til at kigge forbi os i Odense eller Ejby så du kan opleve de forskellige trailere fra Variant. Hos Kondal Trailer Center er vi med dig hele vejen igennem, når du skal købe en trailer.

 

Variant trailere til alle behov

Uanset om du er på udkig efter en hobbytrailer til fritid eller en erhvervstrailer til arbejdet, så har Variant mange fantastiske modeller. Selvom Variant startede med kun at producere trailere til fritidsbrug, har producenten udviklet deres sortiment og perfektioneret deres erhvervstrailere. Det betyder, at uanset hvilket opgave din nye trailer skal løse, så kan du finde den helt rette model hos os.

Variant S-line samt den populære XL og S serie er fantastiske trailere til hobby og fritid. Her får du trailere fra 500kg til 750, som er perfekte til ture til og fra genbrugsstationen, transport af havearbejde og transport af mindre maskiner.

Er du på udkig efter en trailer der kan bruges til både erhverv og fritid, så kan du med fordel kigge på vores udvalg af højtbygget boogietrailere eller lavtbygget trailer med opkørsel. Disse modeller er særdeles effektive til at transportere det meste gods, uanset om det er til erhverv eller fritid.

Udover vores lavtbyggede trailere med og uden opkørsel, så har vi også vores Proline-serie. Disse modeller er særdeles brugbare til erhverv og vi anbefaler dem til de fleste opgaver forbundet med erhverv. Du finder trailere der kan klare vægt fra 750 og op til 2000kg, så her er der virkelig mulighed for at transportere alle former for gods og køretøjer.

Hos Kondal Trailer Center har vi desuden et bredt udvalg af reservedele og udstyr til Variant, så du altid har en trailer der passer til dine behov. Med det rette tilbehør får du meget mere glæde ud af din Variant trailer.

 

Køb din nye Variant trailer hos Kondal Trailer Center

Med en trailer fra Variant er du garanteret en solid trailer til de fleste typer af opgaver. Variant har gennem 40 år arbejdet med at optimere deres sortiment af trailere, så du får en trailer i en fantastisk kvalitet. Desuden udvikles og produceres alle trailere i Vejle.

Variant har et stort udvalg af ekstra udstyr, så du altid kan opgradere din trailer til præcis den opgave du har brug for.

Vi har udstillet så mange modeller fra Variant i Odense og Ejby som muligt, så du altid har mulighed for at komme og se dem. Har vi din trailer på lager kan du tage den med hjem med det samme.

Vi hjælper gerne med at vælge den helt rigtige model. Hos Kondal Trailer Center står vi klar til at rådgive dig når det kommer til valg af trailer og udstyr. Vi hjælper dig med at finde den der passer til dit behov og du kan altid regne med os – også efter købet.

Vi har gode tilbud på både Variant trailere, udstyr og reservedele, så du altid får en god pris på din nye trailer. Skulle du have problemer med din trailer, så står vi altid klar på vores eget værksted til at hjælpe med reparationer og montering.

Er du på udkig efter et godt tilbud?