Er du i tvivl om, hvilken trailer du skal have? ​

Den ærlige trailersnak

Hos Kondal Trailer Center vil vi gerne være din foretrukne trailerforhandler, hvor du altid er garanteret ordentlig og professionel vejledning baseret på mange års erfaring og en bred faglig viden. Vores kunder har altid første prioritet, og vi forsøger altid at imødekomme jer på bedst mulige måde.

Det betyder også, at du altid er velkommen til at booke en tid til en fremvisning af en bestemt type eller model, som du gerne vil se nærmere på og høre mere uddybende information om. Så vil vi stå klar med en masse information og gode råd, så du kan finde ud af, hvilken trailer, der passer til dine behov. Vi har afdelinger i både Odense og Ejby, hvor vi vil glæde os til at byde dig velkommen til den ærlige trailersnak.

Vi har valgt at kalde vores tilgang til dialogen med vores kunder for ”den ærlige trailersnak”. Og for os betyder det, at vi hver eneste gang giver os god tid til dig og tager en grundig snak om, hvilke behov og præferencer du har til din nye trailer. Og vi er altid ærlige – også når vi ikke kan tilbyde dig det, du søger.

En trailer er en stor investering for mange, som kræver den helt rigtige baggrundsviden, så du får den størrelse, de funktioner samt ekstraudstyr og tilbehør, som du reelt set har brug for. I fællesskab finder vi frem til den rigtige trailerløsning til dig.

Vi hjælper dig gennem hele processen!

Vi hjælper dig både før, under og efter dit trailerkøb. Hos Kondal Trailer Center er vi nemlig specialister inden for vores fag, og vores faglige viden om vores store trailerudvalg samt deres individuelle funktioner og anvendelsesmuligheder er bred.

Foruden fremvisning af vores mange trailere har vi også eget værksted, som er bemandet alle ugens syv dage. Her har vi alle stor erfaring med både service, reparationer og tilpasninger. Det betyder, at vi kan sammensætte din trailer i forhold til reservedele og udstyr, så du får lige præcis den trailer, du gerne vil have.

Det er vores mission, at vi kan tilbyde alle vores kunder en helhedsorienteret traileroplevelse. Så behøver du nemlig kun at gå ét sted hen, når det handler om din trailer. Vi fører et stort sortiment af trailere fra Brenderup og Variant, som er nogle af de bedste spillere på markedet, hvorfor vi kan specialisere os endnu mere inden for netop disse to mærker.

Vi bestræber os hver gang på at yde den mest optimale trailerservice, og du kan derfor i ro og fred booke en tid til en uforpligtende fremvisning eller snak. Hos Kondal Trailer Center er vi her for dig!

Du er også meget velkommen til blot at kigge ind forbi og se vores udendørsudstilling. Er vi her ikke, når du kommer, så ring til os på telefon +45 28 915 915.

Vi er ofte ikke så langt væk – heller ikke uden for vores normale åbningstid.

DIN FØRSTE TRAILER?

Skal du købe trailer for første gang, hjælper vi dig naturligvis med at blive klog på reglerne på området som f.eks.:

  • Hvilken størrelse må din bil trække?
  • Hvilke kørekortregler gælder?

Vi er specialister inden for Brenderup-trailere med mere end 15 års erfaring, og vi kan hjælpe dig både før, under og efter dit køb. Når du vælger en Brenderup trailer, vælger du en trailer af høj kvalitet, som vil give dig køreglæde i mange år. Vi vil altid opfordre dig til at komme ud og se din nye trailer fysisk – uanset dit behov. Vi har alt inden for Brenderup trailere, reservedele og udstyr.

Er du på udkig efter et godt tilbud?