Er du i tvivl om, hvilken trailer du skal have? ​

Den ærlige trailersnak

Om du er på udkig efter en ny Brenderup trailer, eller mangler råd og vejledning om f.eks. billig trailer versus dyr trailer og dine muligheder for tilpasning af trailer, udstyr og reservedele, står vi klar til at hjælpe dig. Vi har afdelinger i både Odense og Ejby med mange varianter af trailer i udstilling.


KOM UD OG FÅ DEN ÆRLIGE TRAILERSNAK
Hos os får du nemlig den ærlige trailersnak. Den ærlige trailersnak betyder, at vi giver os tid til dig, tager en god snak om dine behov og finder herefter sammen frem til lige præcis den trailerløsning, der passer til dig.

Vi er specialister inden for Brenderup Trailer med mere end 15 års erfaring, og vi kan hjælpe dig både før, under og efter dit køb. Vores værksted er bemandet alle ugens dage, og vi har stor erfaring med både service, reparationer og tilpasninger. Det betyder, at vi kan sammensætte din trailer i forhold til reservedele og udstyr, så du får lige præcis den Brenderup trailer, du gerne vil have.

Vi bestræber os på at yde den mest optimale trailer service, og du kan derfor i ro og fred booke en tid til en fremvisning af en bestemt trailertype/model og/eller en generel snak om dine behov og ønsker.

Du er også meget velkommen til blot at kigge ind forbi og se vores udendørs udstilling. Er vi her ikke, når du kommer, så ring til os på telefon +45 28 915 915, for ofte er vi ikke så langt væk – heller ikke uden for vores normale åbningstider.
DIN FØRSTE TRAILER?

Skal du købe trailer for første gang, hjælper vi dig naturligvis med at blive klog på reglerne på området som f.eks.:

  • Hvilken størrelse må din bil trække?
  • Hvilke kørekortregler gælder?

Vi er specialister inden for Brenderup-trailere med mere end 15 års erfaring, og vi kan hjælpe dig både før, under og efter dit køb. Når du vælger en Brenderup trailer, vælger du en trailer af høj kvalitet, som vil give dig køreglæde i mange år. Vi vil altid opfordre dig til at komme ud og se din nye trailer fysisk – uanset dit behov. Vi har alt inden for Brenderup trailere, reservedele og udstyr.