Fritidstrailere

Det kan være en stor beslutning at skulle erhverve sig en ny trailer. Både fordi det er en større investering, og fordi du gerne vil være sikker på, at du får købt den helt rigtige model, som passer til netop dine behov og ønsker. Det har vi stor forståelse for og erfaring med, og derfor tager vi os altid god tid til at råde og vejlede dig om dit trailerkøb.

Her på siden kan du se vores store udvalg af trailere til hobby- og fritidsbrug fra Brenderup og Variant, som er noget af det bedste, markedet kan tilbyde dig. Find din nye fritidstrailer hos Kondal Trailercenter.

Viser 1–12 af 31 resultater

Meget mere end en trailer

Hos Kondal Trailer Center er en trailer meget mere end bare en trailer. Det er et tilvalg, der skal skabe stor værdi i dit liv. Og derfor tager vi os altid god tid til at forstå dine behov og sikre os, at du får den fritidstrailer, der passer til dit behov.

Alle vores fritidstrailere lever op til de højeste standarder og overholder alle retningslinjer på området. Det er din garanti for en trailer med lang levetid og god holdbarhed.

Vores sortiment af fritidstrailere indebærer mærker som Brenderup og Variant, som er nogle af de bedste trailere på markedet. Vi har stor erfaring og ekspertise inden for disse to mærker, så vi kan tilbyde dig den rette vejledning, service og vedligeholdelse.

 

En hobbytrailer til både haveaffald og flytning

En af vores mest populære og eftertragtede kategorier er vores fritidstrailere – og det er med god grund. Fritidstrailere har utrolig mange forskellige anvendelsesmuligheder, som passer godt til det behov, som mange familier eller husejere har.

Hvis du skal bruge din trailer til en tur på genbrugspladsen med en masse affald efter en oprydning i skuret eller en forårsklargøring af haven, så er en fritidstrailer et rigtig godt valg til dig. Denne trailertype er rigtig god til de korte ture i forbindelse med en mindre flytning eller til det lokale byggemarked efter materialer.

Er du også træt af at banke på hos naboen for at låne hans trailer hele tiden? Vil du gerne have din helt egen trailer, som du kan bruge dag og nat, når du har brug for det? Så kom forbi Kondal Trailer Center, hvor vi gerne vil hjælpe dig med at vælge den helt rigtige hobbytrailer.

 

Få en Brenderup Fritidstrailer hos Kondal Trailercenter

Vores ekspertiseområde er især inden for mærket Brenderup, hvor vi er specialister og har mere end 15 års erfaring. Det betyder, at vi kan tilbyde dig gode råd og den helt rigtige vejledning, så du får den trailer, der matcher dine behov og præferencer.

Siden 1936 har Brenderup udviklet og produceret holdbare trailere med mange forskellige anvendelsesmuligheder, og i dag er de Skandinaviens førende trailerproducent.

Brenderup er sidenhen blevet kendt for sin lange levetid, høje kvalitet og store passion for trailerhåndværk – og det er egenskaber, som vi virkelig værdsætter hos Kondal Trailer Center.

Vi er stolte af at føre et stort sortiment af trailere fra Brenderup. Du kan se hele vores udvalg af kvalitetssikrede hobbytrailere fra Brenderup her på siden.

 

Dansk producerede fritidstrailere til hobbybrug fra Variant

Det danske mærke Variant udvikler og producerer fritidstrailere til hobbybrug, og det har de gjort siden 1975, hvor produktionen af små trailere begyndte. Siden har det taget fart, og i dag står Variant bag et stort sortiment af kvalitetstrailere til både erhvervs- og hobbybrug.

Hos Kondal Trailer Center har vi et bredt udvalg af fritidstrailere, ekstraudstyr og tilbehør fra Variant. Hvis du har brug for f.eks. et støttehjul med stålfælge, en koblingslås eller et spændebeslag, så kan du tilkøbe det hos os. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du har brug for ekstraudstyr eller reservedele, så råder og vejleder vi dig gerne, så du kun får det, som du har brug.

Her på siden kan du se vores store udvalg af danskproducerede fritidstrailere til hobbybrug fra Variant. Er du i tvivl om, hvilken trailer du skal have? Om du er på udkig efter en ny fritidstrailer eller mangler råd og vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig.

Hos os kan du booke en tid til en gratis og uforpligtende fremvisning af en bestemt trailertype eller en særlig model eller til en generel snak om dine behov og ønsker.