Maskintrailere

En af vores mere specialiseret trailertyper er maskintrailerne, som har et helt specifikt og særligt formål – at transportere maskiner. Derfor kan det også være svært at navigere rundt i, hvilken trailer der passer til det behov, som du står med. Når du investerer i en maskintrailer er det nemlig altafgørende, at du ved, hvilken type maskine du skal køre rundt med. Der er stor forskel på hver enkelt trailers størrelse og vægtforhold, og begge dele er væsentlige faktorer.

Hos Kondal Trailer Center er vi eksperter i maskintrailere, så vi kan hjælpe dig med at finde den trailer, som du skal bruge. Find din nye maskintrailer her på siden – eller kig forbi!

Viser 1–12 af 44 resultater

Find den rigtige maskintrailer

Hos Kondal Trailer Center er en trailer meget mere end bare en trailer. Det er et tilvalg, der skal skabe stor værdi i dit liv. Og derfor tager vi os altid god tid til at forstå dine behov og sikre os, at du får den maskintrailer, der passer til dit behov.

Når det kommer til trailere, der skal bære så stor vægt, som en maskine har, så kræver det stor sikkerhed. De skal overholde alle retningslinjerne på området og leve op til de højeste standarder. Det gør sig både gældende for materialevalget, alle elektroniske dele, lygter og reflekser, ekstraudstyr og så videre.

Det er du garanteret med en trailer fra Kondal Trailer Center. Alle vores maskintrailere opfylder samtlige krav og lidt til. Det er din garanti for en trailer med lang levetid og god holdbarhed. Vores udvalg byder på trailere fra Brenderup og Variant, som er to af markedets største spillere.

Vi har stor erfaring og ekspertise inden for disse to mærker, så vi kan tilbyde dig den rette vejledning, service og vedligeholdelse, når du skal vælge din næste trailer. En trailer er mere end bare en trailer, og det er den oplevelse du får, når du vælger Kondal Trailer Center.

 

Hvad kan en maskintrailer gøre for mig?

Er du selvstændig brolægger eller anlægsgartner, og vil du gerne undgå hverdagsbesværet med at få maskinerne frem og tilbage fra arbejdet? Eller måske har du en havetraktor eller minilæsser, som du gerne vil kunne transportere rundt.

Hos Kondal Trailer Center har vi et bredt udvalg af maskintrailere til transport af mange forskellige typer maskiner, uanset hvad dit behov er. Hver trailer er bygget til at kunne transportere forskellige belastninger, så du både kan køre med den lille gravemaskine og den helt store.

En af vores varianter er en maskintipper, som har en gennemtænkt og veludviklet trailer med alle egenskaberne fra en maskintrailer og en tiptrailer. Den er produceret af Variant. Denne trailer er desuden særlig robust og velegnet til at kunne håndtere stor trafik og hyppig brug. Maskintipperen har en lav læssehøjde, der gør det nemt at transportere f.eks. minigraver. Samtidig klarer Variants maskintipper aflæsning af løsgods med et enkelt tryk på fjernbetjeningen, dette krævede tidligere 2 trailer.

Derudover har vi også flere modeller af den mere almindelige maskintrailer, som du kan få i forskellige varianter, alt efter hvilket behov du har. Det kan være, at du er på jagt efter en maskintrailer med en særlig stærk bagrampe, en med robuste skærmkasser eller en med ekstra længde. Det kan du få hos Kondal Trailer Center, hvor vi altid sidder klar til at hjælpe dig.

 

Beavertail MAXI-LOAD fra Variant.

En af vores mest eftertragtede maskintrailere er Variant 2718 B4 Maskintrailer 1600-2700kg, som vi oplever er særligt populær hos vores kunder. Det er Danmarks største producent af trailere, der står bag, og de er kendt for deres stabile og stærke trailere med lang levetid. Du får virkelig en kvalitetssikret trailer, når du vælger Variant.

Denne model har en vinklet bagende – en såkaldt Beavertail – og så har den samme stærke konstruktion som andre MAXI-LOAD modeller. Denne type bagende gør traileren ekstra velegnet til transport af maskiner og lifte med lav frihøjde.

Beavertail MAXI-LOAD har en læssehøjde på kun 31 cm. og en opkørselsvinkel på 19 grader. Desuden er denne trailer bygget op med gennemgående aksler, der er påmonteret parabolske bladfjedre. De store bremsetromler med indbyggede lejer sikrer dig gode og sikre bremseegenskaber. Derudover har påløbsbremsen automatisk bakspærre, som giver dig en sikker og let frakobling af traileren.

Traileren har ti udvendige og fire indvendige surringsøjer, som gør det let at fastgøre maskinen under transport. Yderligere har den en standardmonteret platform til skovl samt et kraftigt næsehjul med kip og et reservehjul. Du får en virkelig solid og god trailer i Variants Beavertail MAXI-LOAD model.

Læs mere om traileren her. https://trailercentret.dk/produkt/variant-2718-b4-maskintrailer-1600-2700kg/

 

Vi tager os god tid til at vejlede dig!

Vi sætter hver dag en stor ære i, at vi kan tilbyde dig en yderst professionel, ordentlig og erfaringsbaseret vejledning, som skal give dig stor værdi og ikke mindst tryghed, når du står over for at skulle vælge din næste trailer.

At købe en ny trailer er en velovervejet beslutning. Og for mange vil det også være en stor investering. Du fortjener derfor at blive imødekommet af det, vi kalder for den ærlige trailersnak. Det betyder, at vi giver os god tid til at råde og vejlede dig. Herefter finder vi i fællesskab frem til den trailer, som du gerne vil have.

Hos os er du altid velkommen til at booke en tid til en gratis og uforpligtende fremvisning af en bestemt trailertype eller en særlig model eller blot til en generel snak om dine behov og ønsker. Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Kondal Trailer Center.

Se kontakt oplysninger på alle vores steder og samarbejdspartnere nederst på siden.