Variant Tilbehør

Du har købt en ny trailer fra Variant, som du allerede er blevet virkelig glad for. Men nu er du kommet i tvivl om, hvilket tilbehør du har behov for til din nye trailer. Hos Kondal Trailer Center har vi et stort udvalg af forskellig tilbehør til din Variant trailer – og du kan finde det hele her på siden. Udvalget inkluderer ekstra høje sider, forskellige låse, næsehjul og støtteben, net og presenninger, surringsbånd, udstyrspakker og meget mere. Skal vi hjælpe dig? Så kontakt os eller kom forbi og besøg os i Odense eller Ejby! Du kan også gå på opdagelse her på siden og finde det, du står og mangler.

Udstyrspakker til din Variant trailer

Kan du godt lide at have alt samlet i én pakke? Så tag et kig på vores udvalg af tilbehørspakker.

Hos Kondal Trailer Center har vi flere forskellige udstyrspakker, der passer til vores Variant trailere. Pakkerne med forskelligt tilbehør kommer i flere udgaver og prisklasser, som passer til de forskellige trailermodeller.

En udstyrspakke til din varianttrailer indeholder et næshjul, en klembøjle, et monteringssæt til klembøjlen samt en presenning med tilhørende snor. Pakken indeholder mange gode dele, som du uden tvivl vil få brug for, når du skal ud at køre med din trailer.

Er du i tvivl om, hvilken udstyrspakke der passer til din trailer? Så ring til Kondal Trailer Center og hør nærmere. Vi sidder altid klar med den personlige betjening og gode service, så du kan vælge lige præcis det tilbehør, som du står og mangler.

Tilkøb ekstra høje sider til din trailer

Transporterer du ofte ting i din trailer, som fylder lidt mere end almindeligt? Måske arbejder du som havemand, hvor store buske eller en masse kompost skal køres på genbrugsstationen, eller måske har du en mindre gård, som ofte kræver, at du får flyttet hø eller foder fra et sted til et andet. Og her kan ekstra høje sider være en virkelig god investering.

Hos Kondal Trailer Center har du mulighed for at købe ekstra høje sider til din trailer fra Variant. På den måde kan du transportere en større mængde fra A til B og sikre dig, at der ikke er noget af godset, der falder af undervejs på turen. Haveaffald, hø og halm vejer ofte ikke det store, og traileren kan nemt indeholde mere, end de almindelige lave sider tillader. Du skal bare huske, at du ikke må overskride den anbefalede godsvægt.

Vores udvalg består af trailersider i forskellige størrelser, som passer til de forskellige modeller af Variant trailere. Hvis du er i tvivl om, hvilke ekstra høje sider der passer til netop din trailer, så kan du altid kontakte os eller komme forbi en af vores afdelinger for vejledning.

 

Surringsbånd for en mere sikker transport

Surringsbånd, også kendt som stropper eller spændebånd, er en type bånd eller rem, der bruges til at sikre lasten på en trailer. De er ofte lavet af et stærkt, slidstærkt materiale, såsom polypropylen eller nylon, og kan have en ratchet- eller spændemekanisme, der gør det muligt at justere spændingen og sikre lasten. Surringsbåndene kan være med eller uden elastik samt med eller uden krog eller øje på enderne.

Har du brug for surringsbånd til din trailer? Surringsbånd er en form for sikkerhedsudstyr, og det kan være en rigtig god investering, hvis du gerne vil sikre dit gods samt undgå skader eller ulykker under transporten. Du har sikkert oplevet at køre på motorvejen, og så ligger der en stor gren eller nogle byggematerialer på vejen, fordi vedkommende ikke har sikret sin last ordentligt. Det undgår med kvalitetssikrede surringsbånd.

Hos Kondal Trailer Center har vi flere forskellige spændebånd, du kan vælge imellem til din Variant Trailer. Blandt vores udvalg finder du foruden surringsbånd også bl.a. stopkile, tværstang og strop til surringsskinne.