Brenderup Trailere

Hos Kondal Trailer Center forhandler Brenderup trailere, udstyr og reservedele. Vi har mange års erfaring inden for Brenderup trailere, derfor kan vi hjælpe dig med at finde lige den trailermodel du har brug for.

Tag et kig på vores side og find din nye Brenderup Trailer – uanset hvad dit behov er. Du kan finde din Brenderup trailer i Odense og i Ejby.

Viser 1–12 af 136 resultater

Kvalitetstrailere fra Brenderup

Hos Kondal Trailer Center forhandler vi et bredt udvalg af trailere fra Brenderup. Brenderup har udviklet og forbedret deres sortiment af trailere gennem mange år og er i dag en af danskernes favoritter – og vi forstår godt hvorfor! Med trailere der dækker langt de fleste behov, kan du med sikkerhed finde en trailer fra Brenderup der kan hjælpe med dine opgaver.

Med en Brenderup trailer får du en trailer med en stærk konstruktion, et robust chassis, høj sikkerhed og gode køreegenskaber. De solide og robuste trailere fra Brenderup løser de fleste typer opgaver, uanset om du skal på genbrugsstationen, transportere din bål eller flytte større god som en del af dit arbejde.

 

Brenderup trailere til fritid og erhverv

Uanset hvad dit behov er, så har Brenderup en trailer der passer til dine behov. Du kan fylde alt i deres trailere og let transportere dit gods fra A til B.

Til privat brug kan du bl.a. finde vores fine Serie 1000, som er perfekt til almindelige husbehov eller turen til sommerhuset. Serie 2000 giver en stærk trailer der kan klare det meste arbejde til fritid. Nogle af modellerne kommer endda med tip, så du let kan læsse maskiner op på ladet. Disse modeller kan også bruges i erhvervslivet – alt efter opgavetypen.

Har du brug for en trailer i forbindelse med erhverv, så anbefaler vi vores Serie 3000. Den semi-profesionelle trailer er perfekt til tungere gods og de forskellige modeller kan bruges i alle vægtklasser. I vores profesionelle Serie 4000 finder du en stærk håndværker trailer som kan udføre langt de fleste erhvervsopgaver.

Vi har desuden en masse tilbehør og ekstraudstyr til din Brenderup trailer, så du kan opgradere din trailer det præcis dine behov. Få det optimale ud af din Brenderup trailer med det rette tilbehør – det giver meget mere trailerglæde.

 

Køb din Brenderup Trailer hos Kondal Trailer Center

Med en Brenderup trailer er du garanteret pålidelighed, sikkerhed og funktionalitet. Brenderup traileren er kendt for sit flotte udseende og stærke kvalitet og du har kunne finde den populære trailer på vejene siden 1952 og der arbejdes hele tiden på kvalitet og funktionalitet.

Som Brenderup trailer forhandler garanterer vi derfor, at du får en pålidelig, sikker og funktionel trailer, der holder i mange år. Der findes et stort udvalg af udstyr og tilbehør til traileren, der gør den yderst fleksibel, så den kan anvendes til flere formål.

Vi har så vidt det er muligt, udstillet Brenderup trailere både i Odense og i Ejby så du kan se de forskellige modeller med og uden udstyr. Har vi traileren på lager, kan du blive Brenderup trailerejer med det samme.

Hos Kondal Trailer Center gør vi din nye trailer klar og monterer udstyret for dig, så vi er sikker på, at det sidder som det skal. Vi sørger også for nummerpladen, så du kan køre afsted med din nye trailer helt klar til brug.

 

Er du i tvivl om hvilken Brenderup trailer er den rette?

Vores trailere findes i forskellige længder og bredder. Vi har de små trailere til den lille have, eller sommerhuset og den lidt større til den større have eller når du skal flytte møbler, hente byggematerialer osv.

Uanset hvilken trailer du vælger har du mulighed for at opgradere den med det rette tilbehør. Der er mulighed for at tilkøbe ekstrasider, netsider og sågar en højpresenning, hvis behovet skulle være dertil.

Disse løsninger giver mere volumen, tørvejr til større ting, materialer, værktøj eller som opmagasinering på ferien.

Vi hjælper dig gerne med at vælge den helt rigtige trailer. Vi står altid til rådighed med køb og vejledning af Brenderup trailere – også efter købet.

Vi har altid gode tilbud på trailer, udstyr og reservedele og da vi har mange års erfaring inden for Brenderup trailere, kan vi hjælpe og rådgive dig, så du får den helt rigtige løsning. Du kan altid komme til os, også efter handlen. Vi har eget værksted, så skulle der være noget der driller, kan vi hjælpe med reparationer og monteringer.

Tag en snak med os! Vi lover at det altid er en ærlig trailersnak.