hvis uheldet er ude ...

Forsikring

Når du køber en Brenderup trailer, køber du køreglæde i mange år. På samme måde som du dækker dig ind i forhold til tyveri og skader på din bil, bør du også overveje at gøre det samme med din trailer. En trailerforsikring handler om mere end blot prisen. Det handler om din tryghed.


Nyttigt at vide

Dækker min bils ansvarsforsikring også min trailer?
Din bils ansvarsforsikring dækker de skader, som du kan forvolde med din trailer. Det betyder, at skader på selve traileren ikke er dækket.

Dækker min indboforsiking, hvis min trailer bliver stjålet?
Nej. Din trailer går under samme kategori som en bil eller motorcykel og skal derfor have sin egen kaskoforsikring for, at du er dækket mod tyveri.

Hvad dækker en trailer kaskoforsikring?
Med en kaskoforsikring er du godt dækket ind mod alle udefrakommende skader – efter samme princip som kaskoforsikringen på din bil.

Hvor dækker en trailer kaskoforsikring?
Forsikringen dækker i hele Europa.

Hvorfor tegnes en trailer kaskoforsikring for en 3-årig periode?
For din nemheds skyld. Mindre trailere er ofte afskrevet efter 3 år. Har du købt en kaskoforsikring, slipper du for selv at skulle huske at opsige den igen.

Hvad gør jeg, når min trailer kaskoforsikring udløber?
Inden forsikringen udløber vil du modtage et nyt tilbud om gentegning for en ny 3-årig periode.


Det kan godt betale sig!

Mange tror, at det er dyrt at købe en kaskoforsikring til sin trailer, men det er det ikke. Det er penge, der er godt givet ud, og gennem V-R Gruppen er du altid sikker på konkurrencedygtige priser. Prisen på din kaskoforsikring bliver beregnet ud fra trailerens nyværdi inklusiv ekstraudstyr. Få den samlede pris beregnet hos os – Kondal Trailercenter – og lad os hjælpe dig med at lave beregningen.

Vi har gjort det nemt for dig!
Din nye trailer kaskoforsikring tilbydes gennem Codan forsikring og administreres af V-R Gruppen Forsikringsmæglere A/S. Læs meget mere om V-R Gruppen Forsikringsmæglere og vores trailer kaskoforsikring på www.v-r.dk Kontakt os på telefon +45 28 915 915 eller mail kenneth@kondal.dk og hør mere om, hvordan forsikringen dækker.

BRUG FOR RÅD?

Om du er på udkig efter en ny Brenderup trailer eller mangler råd og vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig.

Hos os kan du booke en tid til en fremvisning af en bestemt trailertype/model og/eller en generel snak om dine behov og ønsker.

Skal du købe trailer for første gang, hjælper vi dig naturligvis også gerne at blive klog på reglerne på området f.eks.

  • Hvilken størrelse trailer må din bil trække?
  • Hvordan er det nu lige med kørekortreglerne?
  • Hvad er forskellen på en dyr trailer, en billig trailer, en Brenderup trailer og en af de andre varianter af trailere?