Lej tiptrailere hos Kondal Trailercenter i Ejby

Udlejning af tiptrailer

Hos Kondal Trailerudlejning finder vi en god trailerløsning, der opfylder dine transportbehov, den er sikker og lovlig at anvende i trafikken, el og lys fungerer, og den er hel og ren. Hver gang du lejer en trailer hos Kondal Trailercenter, garanterer vi at traileren lever op til dine forventninger.
Du kan altid føle dig tryg, når du lejer trailere hos Kondal Trailercenter. Vi sørger for, at der foretages regelmæssigt eftersyn af alle trailere af uddannet fagpersonale. Og materialerne i alle dele af traileren er beregnet til at modstå hård håndtering.

Kondal Trailercenter gør det for at du kan få den bedst tænkelig oplevelse når du lejer en trailer hos Kondal Trailercenter.

BEMÆRK: Udlejning sker KUN fra butikken i Ejby. Alle trailere skal afhentes og leveres tilbage til Industrivej 6, 5592 Ejby

Brenderup Trailer BT2000 bagtip

Kan lejes for 350 kr. om dagen

Brenderup Trailer BT2000 bagtip er en robust og handy bagtip trailer. Den har forstærket bund samt en høj tipvinkel som gør den ideel til transport træ, grus og andre byggematerialer.

Tilbydes på dagsbasis eller ugebasis.

Totalvægt: 2000 kg
Nyttelast: 1370 kg
Kassemål: L:255 x B:150 x H:38 cm

MANGLER DU ET ANHÆNGERTRÆK?

Mangler du en bil til at køre en trailer? Eller skal du eks. flytte og din bil og trailer ikke er stor nok?

Der kan være mange årsager til, at man lige skal bruge noget andet at køre i. Kondal Trailercenter samarbejder med Hej Oscar i Odense, hvor du kan leje en bil og trailer til netop dit behov.