Lej tiptrailere hos Kondal Trailer center i Ejby

Udlejning af tiptrailer

Hos Kondal Trailerudlejning finder vi en god trailerløsning, der opfylder dine transportbehov, den er sikker og lovlig at anvende i trafikken, el og lys fungerer, og den er hel og ren. Hver gang du lejer en trailer hos Kondal Trailer Center, garanterer vi at traileren lever op til dine forventninger.


Du kan altid føle dig tryg, når du lejer trailere hos Kondal Trailer Center. Vi sørger for, at der foretages regelmæssigt eftersyn af alle trailere af uddannet fagpersonale. Og materialerne i alle dele af traileren er beregnet til at modstå hård håndtering.

BEMÆRK: Udlejning sker KUN fra butikken i Ejby. Alle trailere skal afhentes og leveres tilbage til Industrivej 6, 5592 Ejby

 

Lej tiptrailer til dit projekt

Du kan med fordel leje en tiptrailer til større opgaver. Med tip har du mulighed for let at læsse traileren med det gods du ønsker at transportere.

Med en høj totalvægt har du mulighed for at læsse alt fra tungt gods til forskellige maskiner. Tippet gør det meget lettere at arbejde med dit gods. En tiptrailer er stærk og kompakt, samt bygget i et robust design. Dette gør dem i stand til bære en hel del og er derfor ideel hvis du skal leje en trailer til et større projekt.

Kondal Trailer Center gør det for at du kan få den bedst tænkelig oplevelse når du lejer en tiptrailer hos Kondal Trailercenter.

 

Brenderup Trailer BT2000 bagtip

Kan lejes for 350 kr. om dagen

Brenderup Trailer BT2000 bagtip er en robust og handy bagtip trailer. Den har forstærket bund samt en høj tipvinkel som gør den ideel til transport træ, grus og andre byggematerialer.

Tilbydes på dagsbasis eller ugebasis.

Totalvægt: 2000 kg
Nyttelast: 1370 kg
Kassemål: L:255 x B:150 x H:38 cm

MANGLER DU ET ANHÆNGERTRÆK?

Mangler du en bil til at køre en trailer? Eller skal du eks. flytte og din bil og trailer ikke er stor nok?

Der kan være mange årsager til, at man lige skal bruge noget andet at køre i. Kondal Trailercenter samarbejder med Hej Oscar i Odense, hvor du kan leje en bil og trailer til netop dit behov.

Er du på udkig efter et godt tilbud?