Tiptrailere

Vi er godt klar over, at tiptraileren ikke er nogen billig trailer. Men til gengæld er det en fantastisk investering og en vaskeægte arbejdshest, der på mange områder kan gøre arbejdet lettere for dig og tage det helt tunge læs. Det er en populær og eftertragtet trailer til både private og erhverv.

En trailer med tip-funktion gør transport til en leg, fordi den mindsker de besværlige løft og sikrer en nemmere aflæsning. Der er ingen undskyld for ikke at få tingene gjort med den helt rigtige og solide tiptrailer. Find din nye tiptrailer hos Kondal Trailer Center – du kan se udvalget her på siden.

Viser 1–12 af 20 resultater

Tiptraileren gør drømme til virkelighed

Mange ser tiptraileren som den ultimative hjælpende hånd i hverdagen. Uanset om du skal bruge en tiptrailer i dit privatliv eller som det perfekte arbejdsredskab i dit erhvervsliv, så er tiptraileren en virkelig god investering for dig. Denne trailertype har et væld af fantastiske anvendelsesmuligheder, som alle ville lette arbejdet betydeligt for dig.

Forestil dig, at du kører ned på genbrugspladsen med et tungt læs fliser, som du på normalvis ville skulle hen at flytte manuelt. Nu kan du i stedet bare trykke på en knap, og så læsses alle fliserne af helt af sig selv. Eller måske skal du transportere en fejemaskine i forbindelse med dit job. Med din nye tiptrailer kan du meget nemmere få maskinen på og af traileren grundet den smarte tip-funktion. Det er en hjælpende hånd, som du ikke vil gå glip af.

Hvis du er i tvivl om, hvad en tiptrailer kan gøre for dig, eller hvilken model du skal vælge, så er du velkommen til at komme forbi til en uforpligtende snak og fremvisning eller ringe til os – så skal vi gøre alt for at besvare dine spørgsmål. Vi har stor erfaring og speciale inden for tiptrailere, som vi gerne vil råde og vejlede dig grundigt om, så du får den helt rigtige trailer med hjem herfra.

Vi har altid tilbud på tiptrailere, og skal du bruge mere end en trailer, regner vi et godt tilbud til dig.  Vi har også mulighed for at hjælpe med afdragsordning og finansiering.

 

Et bredt sortiment af tiptrailere fra Variant

Hos Kondal Trailer Center har vi mange forskellige Variant trailere med tip, og de findes i flere forskellige størrelser, så du kan finde den model, som passer til dine individuelle behov og præferencer. Du kan bl.a. finde de alsidige 3-vejs tiptrailere, maskintippere og selvfølgelig trailere med bagtip. Desuden fås alle vores tiptrailere fra Variant med en masse forskelligt ekstraudstyr og tilbehør, så du nemt og hurtig kan øge volumen og brugervenligheden på traileren, så den tilpasses den gældende opgave. Det kan f.eks. pladesider, støtteben, køreramper, LED-lygter og så videre.

Til hobbybrug kan du finde to forskellige trailere med tip, som gør de mindre byggeopgaver i hjemmet en del lettere. Med den smarte tip-funktion kan du nemt og enkelt få f.eks. plæneklipperen, trillebøren eller andre havemaskiner op i traileren. Disse tiptrailere gør det ligeledes lettere at transportere haveaffald til genbrugspladsen eller svigermors klaver over i hendes nye bolig.

Blandt Variants mange tiptrailere finder du også de lidt større modeller, som fungerer rigtig godt som hjælperedskab til f.eks. gartneren, hvor den skal kunne transportere de mange havemaskiner rundt til forskellige kunder. Disse modeller er desuden konstrueret til, at man kan køre på bagsmækken, som gør det nemt og sikkert at få maskinerne op på traileren uden brug af slisker.

En af vores populære modeller fra Variant er en maskintipper, som er en tiptrailer med lave sider. Det er en gennemtænkt og veludviklet trailer, hvor du har både en maskintrailer og tiptrailer i én. Denne trailertype har desuden en el-hydraulisk tip, hvorfor aflæsning af murbrokker, jord, grus eller lignende bliver meget nemmere. Traileren er bygget på helsvejst og varmgalvaniseret chassis, og så er den denne trailertype fra Variant udstyret med bladfjedre og gode bremser.

Udvalget byder også på en Uni-trailer med tip, som er fra Variants kraftige og universale trailerferie. Den har hydraulisk tip samt en stærk og solid bagrampe Dens opkørselsrampe på 90 cm gør, at den kan bruges til mange forskellige formål – både privat og erhverv. Uni-traileren fra Variant bliver leveret med manuelt hydraulisk tipcylinder, aftagelige sider samt aftagelige hjørne- og midterstolper.

Variant er en stor spiller på trailermarkedet. Deres udvalg inden for tiptrailere er derfor også utrolig bredt. Fælles for alle deres trailere er, at de er særdeles robuste, holdbare og tilbyder et væld af gode funktioner, der er med til at lette arbejdet for dig. Vi råder og vejleder dig gerne i hele Variants udvalg – og du er velkommen til at bestille tid til en uforpligtende snak eller fremvisning af en af vores mange modeller.

 

Brenderups tiptrailere i høj kvalitet

Hos Kondal Trailer Center er vi specialister i trailere fra Brenderup. Derfor kan vi også altid give dig den helt rigtige vejledning, så du går herfra med lige præcis den trailer, som du har brug for. Uanset om din nye tiptrailer er til privat- eller erhvervsbrug, så kan vi hjælpe dig.

Med Brenderup findes der to slags tiptrailere; en bagtipper og en 3-vejs tipper. Om du har brug for den ene eller den anden, det afhænger i høj grad af, hvad dine primære behov er.

Bagtipperen fra Brenderup har et indvendigt ladmål på 258x143x34 cm, hvor totalvægten går fra 1300 kg. til 2500 kg. Her oplever vi, at især traileren med en totalvægt på 2000 kg er en eftertragtet model, fordi den taler til det ordinære behov. Desuden har bagtipperen en tippevinkel på 45 grader, som gør det virkelig nemt for dig at tippe diverse materialer af. Hertil kan du købe en masse ekstraudstyr, så du kan få dobbelt så meget volumen i din trailer.

Med en tiptrailer fra Brenderup får du en særdeles stærk konstruktion med en fast bundramme beklædt med en solid stålbund. Derudover har den en lang række funktioner, som er nemme at betjene og øger både brugervenligheden og sikkerheden for dig. Du får bl.a. 6 stærke surringsøjer med max belasting på 400 kg. pr. øje, solide lukketøjer, elektrisk hydraulisk tip-funktion med forkromet tipcylinder, fuldautomatisk næsehjul og så videre. Den har også aftalelige sider samt hjørnestolper, som gør det nemt at læsse traileren med større ting med kran eller truck.

Tiptrailerne fra Brenderup er virkelig gennemtænkte, så du får alle de behov opfyldt, som du måtte have. Hvis du er i tvivl om, hvilken tiptrailer fra Brenderup, der passer til dig, så står vi altid klar til at hjælpe dig med råd og vejledning.

 

Mange års erfaring og ekspertise med trailere

Hos Kondal Trailer Center er du altid garanteret den skarpeste pris på din nye tiptrailer. Vi har altid gode tilbud på tiptrailere fra Variant og Brenderup, så du ikke skal gå på kompromis med hverken pris eller kvalitet. Har du brug for flere trailere, så laver vi et fantastisk tilbud til dig. Desuden er der mulighed for hjælp til både afdragsordning og finansiering.

Du er velkommen til at kontakte Kondal Trailercenter for gode råd og vejledning, inden du køber din nye trailer. Vi kan garantere dig en ærlig trailersnak, hvor vi tager os god tid til at gennemgå dine behov og præferencer, så vi kan finde lige præcis den trailer, som du har brug for. Hvis vi ikke kan opfylde dine behov, så fortæller vi dig ligeledes dette, så du kan få opfyldt dine krav.

Vores store erfaring og ekspertise skal komme vores kunder til gode. Derfor sætter vi også en stor ære i, at du får en professionel og ordentlig rådgivning, så du føler dig imødekommet bedst muligt.

Hos os kan du booke en tid til en gratis og uforpligtende fremvisning af en bestemt trailertype eller en særlig model eller til en generel snak om dine behov og ønsker.