Netsider 80 cm til Brenderup trailer lang 3-vejs tip

Netsider

Vi tilbyder nu billige netsider til din Brenderup trailer! Har du en 1203, Easyline 203, Easyling 250, 1205, 3205 eller en 3251 så er det nu du skal slå til. Med vores originale netsider fra Brenderup kan du trygt og sikkert transportere alt fra haveaffald til tungt byggemateriale på din trailer.

Viser 1–12 af 24 resultater

Vores netsider er lavet af stærkt og holdbart materiale, der sikrer en lang levetid. De er nemme at montere og kræver ingen justering. Når du vælger et sæt netsider der passer til din trailer er de nemme at montere. Netsiderne giver ekstra volumen på din trailer uden at du øger vindmodstanden mærkbart.
Med vores netsider undgår du, at din last falder af traileren under transport, hvilket både er farligt og ulovligt. Med netsider monteret på din Brenderup trailer bliver dine sider forhøjet med ekstra 50 cm og du opnår derved en stor volumen. Hvis du har et trailernet som du lægger oven på netsiderne undgår du også at miste dele af din last på vejen, hvilket kan skade andre trafikanter eller forårsage ulykker.
Vores netsider er ikke kun praktiske og sikre, de er også meget prisvenlige. Vi tilbyder dem til en meget konkurrencedygtig pris, så du kan få optimal beskyttelse af din last uden at sprænge budgettet.
Tag ansvar for din last og vælg vores billige netsider til din Brenderup trailer. Bestil dem i dag og oplev forskellen på din næste transporttur!

Er du på udkig efter et godt tilbud?