Cargotrailere

Står du også mangler en kølertrailer til dit cateringfirma, så du altid kan opbevare lækker mad til de mange gæster? Eller går dit barn op i en særlig sportsgren, der kræver lidt ekstra plads? Det kan også være, at du har dit eget diskotek og skal kunne transportere en masse udstyr rundt til forskellige jobs. Så er du havnet på den helt rigtige side.

Du finder her et stort udvalg af cargotrailere, der har et væld af forskellige anvendelsesmuligheder. En cargotrailer er en helt lukket trailer, som du kan transportere og opbevare ting sikkert i. Hos Kondal Trailer Center har vi mange forskellige varianter af cargotrailere, så du kan finde netop den, som du har behov for. Find din nye cargotrailer her.

Viser 1–12 af 36 resultater

Køb en rummelig cargotrailer hos Kondal Trailer Center

Hvis du er på udkig efter en solid, holdbar og kvalitetssikret køle- eller frysetrailer, så behøver du ikke lede længere. Hos Kondal Trailer Center har vi et stort udvalg af køletrailere og frysetrailer, der alle er produceret i de bedste materialer og den stærkeste konstruktion, som sikrer, at dine varer eller mad kan transporteres rundt sikkert og holdes kolde.

Alle vores køle- og frysetrailere er fra mærket Variant, der er kendte for sin fantastiske kvalitet og lange levetid. Deres mobile kølerum kan have en temperatur fra +10 grader og ned til 0 grader. De har støtteben og kan låses, så du trygt og med god samvittighed kan have den stående ved et forsamlingshus, på festivalen eller lignende. Alle deres mobile fryserum har en kraftig fryseegenskab, hvor temperaturerne kan indstilles til mellem +10 grader og ned til -20 grader. Frysetrailerne har ligeledes støtteben og er aflåselige, så de kan stå solidt og sikkert. Det gør dem særdeles velegnet som et ekstra fryserum til slagteren eller måske til den store kantine eller ved ombygning af nuværende frostfaciliteter.

Du er altså garanteret en virkelig god trailer, der holder i mange år, som du trygt kan vælge som din næste trailer. Hvis du har spørgsmål til vores rummelige køle- og frysetrailere, eller hvis du har brug for erfaringsbaseret vejledning, så kom endelig forbi Kondal Trailer Center.

 

Få alle dine ting sikkert frem med en cargotrailer

Har du nogle gange brug for en stor trailer, som du kan transportere din crosser frem og tilbage i? Ellers har du en virksomhed, der ofte kræver, at du kan levere en masse varer til et bestemt tidspunkt? Så er en cargotrailer måske det helt rigtige valg for dig!

Cargotrailere er en virkelig god løsning, når du nemt og bekvemt skal transportere store genstande eller en masse udstyr. De er nemlig ikke kun rummelige og i stand til at indeholde rigtig mange ting, men de er ligeledes kendt for deres kvalitetskonstruktion, pålidelige ydeevne og alsidige anvendelsesmuligheder. Med forskellige funktioner som aflåsning, læsseramper, støttehjul og hjulstøddæmper tilbyder disse trailere mere end bare transport.

Desuden sørger cargotrailerne for, at alle dine værdifulde genstande kan blive transporteret med god samvittighed, uden der sker noget med dem. Det skyldes, at alle trailere af denne type er modstandsdygtige over for de nordiske vejrforhold.

Ud over at være et virkelig praktiske til en lang række forskellige opgaver tilbyder denne trailer ofte den ekstra fleksibilitet, der er nødvendig for nogle med en bred vifte af transportbehov. Takket være håndværk af højeste kvalitet og gennemtænkte designfunktioner kan du få en særdeles solid trailer, der vil gøre dine transportbehov betydeligt nemmere.

 

Skal du have et logo, en reklame eller et budskab på din trailer?

At investere i en cargotrailer kan være en helt fantastisk mulighed for dig, hvis du gerne vil skabe opmærksomhed omkring din virksomhed, få dit politiske budskab ud i forbindelse med kommunalvalget, eller noget helt tredje. Mulighederne er nemlig mange med en cargotrailer fra Kondal Trailer Center.

Du har sikkert selv lagt mærke til, at der rundt omkring i landet kører trailere rundt, som har et stort virksomhedslogo på siden og på den måde skaber en masse god reklame. Og sådan en trailer kan nu også blive din. Med en cargotrailer fra Kondal Trailer Center får du alle muligheder for at personliggøre din nye trailer,  så den matcher dine behov. Det er kun din kreativitet, der sætter grænserne.

 

Husk at få din cargotrailer til et servicetjek!

Det er vigtigt at huske på, at din trailer engang imellem kræver et grundigt serviceeftersyn, så du er sikker på, at din trailer fungerer optimalt, ikke har ødelagt dele eller mangler et refleks eller lygte. Ansvaret ligger nemlig hos dig, og det kan i både koste dig en både eller et klip i kortet, hvis din trailer ikke overholder kravene på området.

Kondal Trailer Center har sit eget værksted, hvor kompetente medarbejdere kan give din cargotrailer et grundigt serviceeftersyn, reparere eventuelle skader eller skifte forskellige dele. Det er nemlig lige så vigtigt at få tjekket din trailer som din bil – og det kan vi klare for dig!

Du kan køre din cargotrailer hen på vores værksted i både Odense og Ejby, hvor vi vil give dig et tilbud inden for 24 timer. Godkender du vores tilbud, vil du få din trailer repareret uden nogle overraskelser.

Vores serviceværksted klarer alle typer af service og reparationer – og vi giver dig altid et komplet servicetjek. Vi servicerer de fleste trailermærker, men vi er specialister i trailere fra Brenderup.

Hvis du har spørgsmål til vores værksted eller en af vores mange trailermodeller, så er du altid velkommen til at kontakte os eller kigge forbi Kondal Trailer Center.

Er du på udkig efter et godt tilbud?