Brenderup Tilbehør

Skal du have fingrene i det helt rigtige tilbehør til din Brenderup Trailer? Det kan vi sagtens hjælpe dig med. Du finder det hele lige her på siden, hvor vi har samlet alt vores tilbehør til de populære Brenderup Trailere. Vi vil gerne kunne tilbyde vores kunder kvalitetstilbehør til alle vores modeller, og derfor finder du både ekstra sider, net og presenninger, opkørselsramper, støtteben, næsehjul og meget mere herunder.  Skal vi hjælpe dig? Så kontakt os eller kom forbi og besøg os i Odense eller Ejby!

Hold styr på godset med en presenning eller et net til din trailer

Oplever du tit, at haveaffaldet drysser ud på vejen på turen ned til genbrugspladsen? Eller måske kører du nogle gange med gods, der ikke må blive vådt i regnvejr? Så læs med her!

Hvis du ofte bruger din trailer til at transportere ting, hvor der er stor fare for, at det bliver beskadiget eller falder af traileren undervejs, så kan du med fordel investere i en presenning eller et net fra Kondal Trailercenter. Så er du fri for at bekymre dig yderligere.

Vi har et virkelig stort udvalg af presenninger, der alle passer til en af vores fine trailermodeller fra Brenderup. Alle vores presenninger har forskellige mål og funktioner, så du skal have styr på din trailers størrelse samt dine behov, inden du investerer i en presenning.

Hos Kondal Trailer Center finder du både flade og høje presenninger samt presenninger til netsider og dobbelt aluræling – alt efter, hvad dit behov er. Derudover kan du også finde en masse tilbehør til din presenning som bøjler, snor, knapper og stativer.

Leder du derimod efter et ned, kan du også gå på opdagelse blandt vores forskellige trailernet i virkelig god kvalitet, som garanterer dig, at du holder styr på dit gods. Alle vores net har forskellige mål, og det er derfor vigtigt, at du kender din trailer, så du får fat i det helt rigtige.

Mangler du næsehjul og støtteben til din nye trailer?

To ting, der kan være virkelig gode at eje, når du har en trailer, er et næsehjul og et støtteben. De sikrer nemlig, at din trailer både står stabilt samt er let at manøvre rundt. Måske er du i tvivl om, hvad deres funktion er, eller om du overhovedet burde købe det?

Et næsehjul er et hjul som er placeret på forsiden af en trailer. Det er oftest monteret på en stang eller en fjeder, og er designet til at støtte trailerens vægt, når den står på et fast underlag. Næsehjulet gør det nemmere at manøvrere traileren, når den er på et fast underlag, og det gør det også nemmere at trække den frem eller tilbage, når den er parkeret. Det kan altså give rigtig god mening at investere i det såkaldte næsehjul.

Et støtteben til trailer – også kaldet en støttefod – er derimod et stativ eller en støtte, som er monteret på undersiden af traileren. Det er designet til at give stabilisering, når traileren er parkeret. På den måde kan den hverken vælte eller bevæge sig, og det kan give en rigtig stor ro hos den, som bruger traileren.

Både næsehjul og støtteben er vigtige dele af en trailer, da de sikrer at traileren er stabil og nem at manøvrere, både når den er i bevægelse, og når den er parkeret. Det er vigtigt at vedligeholde og kontrollere begge dele regelmæssigt for at sikre deres sikkerhed og funktion.

Hvis du er i tvivl, så vejleder vi dig gerne inden for både næsehjul og støtteben hos Kondal Trailer Center. Du kan se alle vores kontaktoplysninger i bunden af siden – men du er også altid velkommen til at kigge forbi til en ærlig trailersnak.

Mangler du lige det sidste tilbehør?

Det kan være svært at danne sig et overblik over alt det udstyr og tilbehør, du kan få til din trailer i dag. Og derfor har vi gjort det så nemt som muligt for dig ved at opdele alle vores kategorier, så du let kan finde frem til lige præcis det, som du leder efter.

Under vores Brenderup Tilbehør finder du alt vores øvrige tilbehør, som du ikke finder andre steder. Her har vi bl.a. et udvalg af forskellige adaptere, solide og stærke trailerlåse, nummerplader, surringsbånd, håndsving og meget mere.

Hos Kondal Trailer Center har vi et meget bredt udvalg af tilbehør til de eftertragtede Brenderup Trailere, så vi kan tilgodese alle vores kunder mest muligt. Men måske er du i tvivl om, hvilket tilbehør du får brug for, og om du overhovedet skal købe noget fra begyndelsen. Det er også helt okay, og det vil vi gerne hjælpe dig med at finde ud af.

Vi kalder det for den ærlige trailersnak – og vi er altid ærlige. Så kommer du heller ikke hjem med noget, som du ikke får behov for.

Er du på udkig efter et godt tilbud?