Maskintrailer

Variants maskintrailer serie byder på tre forskellige kategorier. Den lette maskintrailer, Maxi-load maskintrailer og Maxi-load maskintrailer med beavertail.

Viser alle 11 resultater

Den lette maskintrailer fra Variant er en kombitrailer er god til de lette maskiner som plæneklippere, minigravere osv. Variants lette
maskintrailer har en høj bagrampe på hele 135 cm. Og lav læssehøjde. Denne kombination sikrer en let opkørsel. Der kan tilkøbes alu-bund, støtteben og surringsøjer i ladet. Traileren har i forvejen indvendige surringsøjer på siderne.
Næsehjul medfølger. Traileren fås med totalvægt 750 kg. – 2000 kg. Maxi-load maskintrailer fra Variant er en maskintrailer med bladfjedre. Den kraftige affjedring er opbygget med gennemgående kraftige aksler. Alle modeller har helsvejst og varmegalvaniseret chassis, trækstænger, bagrampe og vanger. Til Variant Maxi-load maskintrailer er skovlholder standardudstyr. Bagrampen har en højde på 130 cm.
Som ekstraudstyr tilbydes til nogle modeller, andre hjulstørrelser, alu-bund, værktøjskasse, nedbyggede surringsøjer og LED lygter. Variant maskintrailer i Maxi-load serien fås med 2 og 3 aksler der giver en meget stærk og stabil trailer.
Trailerne kan bruges til lidt større/tungere maskiner og findes i vægtklasserne 2000 kg. – 3500 kg. totalvægt. Variant tilbyder også maskintrailer med beavertail. Det er faste ramper der er på traileren, men kan justeres ind og ud, så du får den rette afstand til køretøjet.
Beavertail betyder, at ramperne har en vinklet bagende, der gør det mere velegnet at køre lifte og maskiner med lav frihøjde op.
Du får med denne løsning en læssehøjde ned til 29 cm. Der findes 4 modeller og har totalvægt fra 2700 kg. til 3500 kg. De todelte ramper giver mulighed for tilpasset vægtfordeling bagud vendt udhæng. Modellerne kan leveres med hel rampe mod tillæg. Støtteben på begge rampetyper sikrer stabil støtte ved af- og pålæsning. Alle modeller er som standard udstyret med trædeplader på siden, skovlholder, surringsøjer og næsehjul. Der kan tilkøbes alu-dørkplade og udvalgte modeller tilbydes andre hjulstørrelser. Du kan med andre ord trygt vælge
en Variant maskintrailer.

Er du på udkig efter et godt tilbud?