Service og vedligehold af din trailer

Vores værksted

Vi er stolte af, at vi kan tilbyde dig service, reparationer og vedligeholdelse af din trailer på et af vores helt egne værksteder, hvor der udelukkende arbejder kompetente medarbejdere med mange års erfaring og en bred faglig viden. Det er din garanti for, at du får en professionel værkstedsoplevelse. 

Værkstedets primære opgaver er serviceeftersyn, udskiftning af reservedele, vedligeholdelse eller reparationer i forbindelse med eventuelle skader på din trailer. På vores værksted beskæftiger vi os en stor del af tiden med trailere fra Variant eller Brenderup – som er vores speciale. Men vi hjælper dig også gerne, hvis du er indehaver af en anden trailer. Du skal bare komme forbi, så kigger vi på det.

Kondal Trailer Center har hele to værksteder, som er beliggende i henholdsvis Odense og Ejby. Du kan læse mere om værkstedernes åbningstider og generelle informationer nederst på siden.  

Er din trailer sikker at køre rundt med?

For mange lyder et serviceeftersyn som noget, der gør dig gældende for vores biler. Men i virkeligheden er det lige så vigtigt at få tjekket sin trailer. Den har også et el-system, lygter, hjullejer, bremsesystem og så videre. Alt sammen noget der skal tjekkes engang i mellem, så du kan køre sikkert rundt på vejene. Kørsel i trafikken er nemlig et stort ansvar, som kræver, at du prioriterer både forebyggelse, reparationer og vedligeholdelse.

Heldigvis klarer vores værksted alle typer af service og reparationer – og så giver vi altid et komplet servicetjek! Uanset hvilken mærke din trailer er, så er du velkommen til at kigge forbi. Vi skal nok hjælpe på den ene eller anden måde.

Vi har desuden stor erfaring med opbygning af trailere og tilpasning til specifikke ønsker – og så kan du få dig en sikker trailer billigt hos Kondal Trailer Center. Vi er nemlig ikke dyre, og vi leverer ikke en trailer tilbage til dig med en masse ubehagelige overraskelser.

Finder vi noget, som du bør få udbedret, så får du altid et konkret tilbud og en uddybende forklaring, inden vi foretager os yderligere.

Vi gennemgår i alt 22 punkter, når vi tjekker din trailer, så vi kommer hele vejen rundt – det gælder både undervognen, opbygningen samt de elektroniske dele. Det er det grundige serviceeftersyn, som vi tilbyder alle vores kunder.

Få en sikker trailer, der kan køre på vejene med et besøg hos Kondal Trailercenters værksted!

Priseksempel: Det koster kun 350 kr. pr. hjul, at skifte et leje på din trailer. Småpenge som giver stor sikkerhed på vejene.
Når du får et servicetjek på vores serviceværksted, gennemgår vi i alt op til 22 punkter og kommer omkring hele undervognen, selve opbygningen og de elektroniske dele. Finder vi noget som bør udbedres, får du altid et konkret overslag inden vi foretager os mere.

Sådan virker det

Kør på værksted

Om det er service eller reparationer - vi finder den tid, der passer dig bedst​

Få tilbud

Fortæl os hvad der skal laves på din trailer og få et tilbud inden for 24 timer

Godkend tilbud

Få din trailer repareret uden nogle overraskelser

Vores serviceværksted klarer alle typer af service og reparationer, og vi giver altid et komplet servicetjek.
Vi er naturligvis specialister på Brenderup trailere, men vi servicerer også andre trailermærker.

EJBY VÆRKSTED

Adresse
Industrivej 6, 5592 Ejby

Værksted åbningstider
Mandag til Fredag kl. 10.00-17.00 (eller efter aftale)

Tirsdag lukket - Åbent i Odenseafdelingen

Kontaktoplysninger
Kenneth Kondal
+45 28 915 915
kenneth@kondal.dk

ODENSE VÆRKSTED

Adresse
Svendborgvej 226, 5260 Odense S

Værksted åbningstider

Mandag til Fredag kl. 10:00 - 16:00

Kontaktoplysninger
Karin Mengers
+45 28 915 915
karin@kondal.dk