Hos Kondal Trailercenter bestræber vi os altid på at give dig den bedste kundeoplevelse både før, under og efter vores køb. Vi anbefaler altid, at du gennemlæser vores handelsbetingelser herunder før dit køb. Er der noget, du er i tvivl om, er vi kun et enkelt opkald eller e-mail væk.

Vi anbefaler altid, at du gennemlæser vores handelsbetingelser herunder før dit køb.

Handelsbetingelser

Bestilling: Der kan både bestilles varer via www.trailercentret.dk webshop og i vores fysiske butik. Vi hjælper dig gerne både via telefon og mail, hvis du skulle have spørgsmål omkring bestilling eller betaling.

Betaling: Hos www.trailercentret.dk kan du betale med alle kredit- og Visakort. Vi trækker pengene, når ordren afgives. Vi pålægger ikke et kortgebyr. Du kan desuden betale med MobilePay hos www.trailercentret.dk. Ved denne betalingsform henviser vi til MobilPay’s købsbetingelser.

Dine kreditkort informationer opbevares via en krypteret sikker forbindelse (SSL), og det er kun PBS/NETS, som kan se dine oplysninger.

Ved køb med ViaBill vil du først modtage dine varer, og herefter falder den rente- og gebyrfrie månedlige ydelse hver den 20. i måneden. Aftalen om betaling hos ViaBill bortfalder, når et køb fortrydes, jf. forbrugeraftalelovens § 26. ViaBill finansierer køb op til 2.000 kr. Beløb over 2.000 kr. finansieres i samarbejde med SparXpress.

Læs mere her: www.viabill.com.

Køber du dine varer hos os i den fysiske butik, kan du betale med både kontanter og MobilePay.

Levering og fragt: Alle varer fremsendes med Post Danmark eller GLS, medmindre andet fremgår af tilbuddets detaljer. Vi bestræber os altid på at afsende varerne hurtigst muligt, men som posten fungerer nu til dags, kan der gå op mellem 1-14 dage, inden du modtager dine varer. Leveringstiden vil du se på din ordrebekræftelse, men kan variere fra 1-5 uger i henhold til udvalgte varer i vores sortiment.

Hos www.trailercentret.dk varierer fragten alt afhængig af hvilken vare, du køber. Køber du en trailer hos os, tilbyder vi levering på Fyn. Kontakt Kondal trailercenter, hvis du ønsker levering. Kommer du selv og afhenter traileren, aftales et passende leveringstidspunkt fra købsdato (Gælder ikke reservedele og udstyr).

Svartid: Vi svarer typisk på emails inden for 24 timer, fra vi har modtaget din besked. Forsinkelser kan forekomme.

 

Hos www.trailercentret.dk har du som forbruger altid to års fuld reklamationsret. Det betyder, at hvis din vare er defekt eller andet, så ombytter, eller fremsender vi en kompensation-vare, hvis varen ikke kan laves mere. Kontakt os altid på telefon eller e-mail, inden du sender retur noget retur.

Reklamationer skal fremsendes til:

Kondal Trailercenter
V/ Kenneth Kondal
Industrivej 6
5592 Ejby

Telefon: 28 915 915 / E-mail: kenneth@kondal.dk

Mærk forsendelsen med “Reklamation” samt vedlæg en seddel med ordrenummer, så jeg kan ekspedere dig hurtigst muligt.

Såfremt www.trailercentret.dk ved modtagelse af en reklamation ikke kan finde fejl på varen, vil du ikke blive godtgjort varens værdi. Det er derfor vigtigt, at du som kunde beskriver fejlen så korrekt som muligt over for mig. Vedlæg gerne en beskrivelse i returpakken og evt. en kopi af ordrebekræftelsen, da det letter mit arbejde og behandlingstid.

Såfremt at reklamationen accepteres, vil varen enten blive lavet eller ombyttet. www.trailercentret.dk vil i dette tilfælde betale returgebyret, så du ingen omkostninger har vedrørende dette. www.trailercentret.dk giver ikke pengene retur, med mindre vi ikke kan lave produktet inden for de 3 forsøg, som loven foreskriver.

Leveres varen retur i original emballage og uskadt, kan denne returneres, dog med et gebyr på kr. 100,- i administration. Indregistrering af nummerplader krediteres ikke.

Fortrydelsesret: FOR ERHVERVSKUNDER (B2B) ER DER INGEN FORTRYDELSESRET MED MINDRE ANDET ER SKRIFTLIGT AFTALT.

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare eller får den sidste vare i fysisk besiddelse. Dette er også gældende, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

Består varen af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du får det sidste parti eller den sidste del i fysisk besiddelse.

Du skal inden 14 dage fra modtagelsen give os en meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives via mail til kenneth@kondal.dk, på telefon 28 915 915 eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os besked om dette.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
Kondal Trailercenter
V/ Kenneth Kondal
Industrivej 6
5592 Ejby
Telefon: 28 915 915 / E-mail: kenneth@kondal.dk

Husk at sende pakken forsvarligt. Vi anbefaler at sende pakken som forsikret pakke med Post Danmark. Henvend dig til dit nærmeste postkontor.

Fortrydelse af en del af købet: Har du købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt under samme ordre. Bemærk, at du ikke får leveringsomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.*

Varens stand, når du sender den retur: Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde som, hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet ud over det, der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt. Dette betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur – afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilfredshedsgaranti: Vi stræber altid efter, at du skal være 100% tilfreds. Det vil sige, at hvis du har handlet med os og ikke er tilfreds, så kontakt os. Vi vil altid finde en løsning!

 

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til kenneth@kondal.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Center for Klageløsning, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.forbrug.dk.

Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – www.ec.europa.eu/odr.

Lovvalg og værneting: Disse vilkår og betingelser er underlagt og fortolkes i overensstemmelse med gældende lovgivning. Eventuelle tvister afgøres således af de ordinære domstole.

Hvis der er noget, du er i tvivl om, kan du kontakte os lige her.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet: Fortryder du dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du gør brug af din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder). Dette sker uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur med mindre, at du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet og ønsker tilbagebetaling, skal varen sendes til:
Kondal Trailercenter
V/ Kenneth Kondal
Industrivej 6
5592 Ejby
Telefon: 28 915 915 / E-mail: kenneth@kondal.dk

Husk at sende pakken forsvarligt. Vi anbefaler at sende pakken som forsikret pakke med Post Danmark. Henvend dig til dit nærmeste postkontor.

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale. Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Ombytning: Ved ombytning af produkter til under 199,- betaler du selv for at få ombytningen sendt igen. Mærk forsendelsen “Ombyt”og sendes tuk ovenstående adresse.

 

Reklamation / Fortrydelse / Garanti

Hvis din trailer går i stykker….
Brenderup Trailers yder som hovedregel 2 års reklamationsret på nye trailere. På enkelte komponenter hhv. trailermodeller tilbydes der endvidere en udvidet garanti, som dog betinges af, at den pågældende trailer serviceres i henhold til fabrikkens forskrifter hos en autoriseret Brenderup forhandler. Har du købt din trailer hos Kondal Trailercenter, er det os, du skal henvende dig til. Alle reparationer udføres på værkstedet hos Kondal Trailercenter på adressen Industrivej 6, 5592 Ejby eller samarbejdspartner efter aftale.

Ved enhver reklamation skal der fremvises dokumentation for, at foreskrevne serviceeftersyn er overholdt. Dokumentation føres på bagsiden af trailerens stamkort.

Reklamationer skal anmeldes til Kondal Trailercenter.

Reklamationsretten omfatter: Udskiftning eller – efter fabrikkens valg – reparation af konstruktions – eller materialefejl, såfremt der er tale om fejl, der er opstået under normal og forskriftsmæssig anvendelse af traileren. Reparationer udført i reklamationsretsperioden forlænger ikke denne.

Reklamationsretten omfatter ikke: Udgifter til løbende service og vedligeholdelse, eller udgifter der kan henføres til normal slitage eller som et resultat af, at traileren ikke har været benyttet i længere perioder. Fejl som opstår i forbindelse med ikke forskriftsmæssig brug af trailere. Fejl som opstår i forbindelse med brug af uoriginale reservedele eller reparationer udført hos/af andre end autoriserede Brenderup forhandlere. Udgifter til leje af erstatningstrailer.

Ved køb af trailer gælder følgende: Fortrydes et køb af en trailer, efter vi har modtaget ordren, opkræves et administrationsgebyr på 5 % af købsprisen samt eventuelle fragtomkostninger. Fortrydes et køb efter indregistrering af trailer, opkræves et administrations gebyr på 15 % af købsprisen + kr. 590,00 for nummerplader + kr. 160,00 for adm. af nummerplade + eventuelle fragtomkostninger. Skal du have returneret penge, kan der gå op til ca. 3 uger.

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du afholder selv de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer selv risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at du returnerer varen i den originale emballage.

Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Dette gælder for: trailere, bundplader, trækvanger og emner større end 0,8 x 1,2m. Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. DKK 99,-.

Udvidet garanti på bådtrailere

Brenderup tilbyder 5 års garanti på lejer, påløbsbremser og aksler på alle nedenstående modeller med Knott aksler:
Model: 8116 – 8118 – 8120 – 8220 – 8122 – 8222 – 8224 – 8226 – 8030 og bådophalervogne model: 8016 – 8018 – 8022 – 8026

Forudsætninger
Ovenfor er beskrevet hvad som er omfattet af garantien. Forudsætningen for opretholdelse af garantien er at traileren kommer til et årligt serviceeftersyn, alternativt efter 10.000 km, hvor ovennævnte komponenter kontrolleres af en Kondal Trailercenter.

Husk at få et stempel i trailerens stamkort efter eftersynet. Stamkortet er dokumentation for, at serviceintervallerne er overholdt.

 

Ansvarsbegrænsning og forbehold
Der tages forbehold for prisstigninger, force majeure, afgiftsændringer, valutaændringer, udsolgte/udgåede varer og taste-/slåfejl. Priserne er kun gældende i Danmark.

www.trailercentret.dk påtager sig intet ansvar som følge af købers retsforhold overfor tredjemand.

Persondatapolitik
Ingen oplysninger, som du indtaster på www.trailercentret.dk bliver på noget tidspunkt videregivet til en tredjemand. Alle oplysninger bliver kun behandlet af betroede medarbejde hos www.trailercentret.dk. Alle betalinger udføres i samarbejde med vores betalingssystem Epay samt PBS/NETS, og vi har på intet tidspunkt mulighed for at se dine kreditkortoplysninger. Derfor kan vi heller ikke supporte dig, hvis du oplever problemer med din betaling. Her henviser vi til din bank. www.trailercentret.dk benytter cookies på vores webshop, hvilket betyder, at vores system automatisk husker, hvad du eksempelvis lægger i kurven. Derfor vil du også opleve, hvis du vender retur dagen efter, at dine varer stadigvæk lægger i kurven.

Når du handler hos os, beder vi om navn, adresse, e-mailadresse. Vi bruger udelukkende disse informationer til ekspedition af din ordre. Informationen lagres i vores e-butik system i ukrypteret form. Desuden registrerer vi IP-adressen, hvorfra indkøb foretages. Informationen anvendes ikke i den daglige administration, men kun i tilfælde af falske bestillinger eller anden kriminalitet.

Vi registrerer og videregiver dine personoplysninger for at kunne levere varen til dig:
Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse

Vi foretager registreringen med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Kondal Trailercenter og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Den dataansvarlige på trailercentret.dk er:
Ejer Kenneth Kondal Hansen, Industrivej 6, 5592 Ejby

Som registreret hos Kondal Trailercenter, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: kenneth@kondal.dk